pozz svima..imam doma jedan laptop..HP 6715b kojemu je otišla matična, pod krevetom stoji već godinu i nešto i ne ispalti mi ga se popravljat pa sam razmišljao dal ga mogu iskoristit, dakle monitor laptopa radi, pa me zanima dal je ikako moguče spojiti monitor toga laptopa na PC? dal postoji koji switch za to ili je to nemoguče učinit? hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz svima..imam doma jedan laptop..HP 6715b kojemu je otišla matična, pod krevetom stoji već godinu i nešto i ne ispalti mi ga se popravljat pa sam razmišljao dal ga mogu iskoristit, dakle monitor laptopa radi, pa me zanima dal je ikako moguče spojiti monitor toga laptopa na PC? dal postoji koji switch za to ili je to nemoguče učinit? hvala unaprijed
To nije moguće, jedino ako s laptopa a da je ploča ispravna a ekran razbita tada može s lapa spojit na monitor. A ovako nemože ništa ali zašto nebi prodao tu na forumu pa ima korisnika koje su potrebniji u nabavci dijelova. Gle na njuški lcd košta 300kn, i ostalo dijelovi koje su ispravni a komplet bio mogao dobiti oko 500kn ali ovisi kako kupac odgovara. :D
- nemoguće
- i da na laptopu postoji vga ulaz opet nebi radilo kad ti je matična otišla
- rješenje: nova matična
ili
baciti laptop
Nemoguće.
Napravi kako ti je Nello rekao, prodaj u dijelovima.