jednostavno frend ima bolju matičnu...kad ja napišem da je AsusRock druga liga onda mi pametnjakovići stišću palac dolje...
AsusRock?
Šuti,zvučiš pametnije.
jednostavno frend ima bolju matičnu...kad ja napišem da je AsusRock druga liga onda mi pametnjakovići stišću palac dolje...
AsusRock?
Šuti,zvučiš pametnije.
Treba napraviti Top listu najglupljih tema na ovom forumu.
mora da si ti spavao dok je asrock gradio carstvo,da si malo procitao po bugu vidio bi da je asrock trenutno 3. firma po prodanim maticnim plocama,a ispred su asus i gigabyte.za male novce se dobije odlicna maticna koja moze zadovoljiti sve osim superduper hard core kupce,ali nitko nije rekao da oni nemaju maticne i u tom segmentu...tako da,s postovanjem,stfu.
a sto se tice graficke istina da je 4870>5770 zbog sabirnice ali i to je minimalna razlika od par posto iliti 2-3 fpsa max u vecini igara.
ovdje se samo spama, sta neznam za druge ali ja do sada sam ugradio 7 ploca od toga je 5 crklo u roku mjesec dana ili su zezale nesto stalno , ali znam kada sam imao GIGABYTE to je ploca bila prva liga, znam da je skuplja ali i bolja
ja znam da sam stavio i napravio dosta kompova i popravio sa asrock plocom.
a sa gigabyte da sam uvijekimo problema. npr napuhani kondici
ne radi agp utor kako treba pa treba staviti u biosu da radi an 4x a ne na 8x ako ej an 8x onda se rusi i tako .
ovdje se samo spama, sta neznam za druge ali ja do sada sam ugradio 7 ploca od toga je 5 crklo u roku mjesec dana ili su zezale nesto stalno , ali znam kada sam imao GIGABYTE to je ploca bila prva liga, znam da je skuplja ali i bolja
birtijaške priče
Pa o tome i govorim ciljelo vrijeme,ali dobro to su te godine kad pojedinci misle da su najpametniji. Svi smo prošli to....
Pa o tome i govorim ciljelo vrijeme,ali dobro to su te godine kad pojedinci misle da su najpametniji. Svi smo prošli to....
vidim ti to jos prolazis
joj sada crveni zbog ovoga
odite u ...............vise, ajmo ocemo bencheve napravit, oc pa da vidimo ko bolje ima nemoj mi tu glumatat imao sam i gigicu i asrock i znam o cemu pricam
Aje molim te okani se coda i pročitaj malo o osnovama hardvera ili nekim elementarnim o pc-u. Ovo što govoriš nema nikakve logičke veze. Prijatelj ti malo bolju grafičku koju je možda occao i to je to. Uzmi neki pošteni benchmark i odvrti ga na prijateljevu i svome kompjuteru pa nam postaj slike da vidimo o čemu se radi.
BTW Ti još nisi to prošao.
i moze se rec, da lik ima recimo
duplo bolji fps od mene
ajde da je to mala razlika
ali 100njak fps-a bas i nije
pa bi me zanimalo koji je razlog?
postoji masa razloga zasto je to tako. od postavki OS-a, detalja, mogucih filtera i sl.
5770 i 4870 su defakto jednake grafe. na nizim rezama vidi 5770 no na 1680x1050 i full HD pruzaju dosta slicne performanse. 128bitna sabirnica mozda zvuci malo u odnosu na 256bitnu no to nije krucijalan aspekt za brzinu graficke kartice.
ako ne mozes lokati FPS onda postoji rijesenje u obliku smanjivanja detalja iako je stupidno da s takvim grafama idete igrati na low zbog famoznom jumpanja i ostalih Q3 engine bugova. i ne treba odmah siziti ako frend ima veci FP(eni)S
muc, nekad je bolje sutiti
Sinko, nemaš ti pojma, blago rečeno...
stavi ovako u konzolu
/r_multigpu 1
/com_maxfps 250
/cl_maxpackets 100
/cg_drawfps 1
i stavi postavke directX na dx7 u Optionsima
ja sa low grafičkom u usporedbi s tvojom imam 250 lockano na full hd tako da.. nešto tu smrdi
suđy on igra cod4 ne 2 :)
Jel se to meni čini ili ti pišeš da Asrock ne valja, da je Gigabyte bolji, a sam imaš Asrockovu ploču?
moze biti do osa ti iams 32 on 64. ili obrnuto
moze biti da ej oc proc a ti da nisi
moze biti da mu memorija radi an vecem taktu od tvoje npr ti 800mhz a on 845mhz ili vise.
moze biti da tebi antivirus koci a njemu ne.
moze biti da on ima oc grafu a ti ne.
moze biti do drajvera.
moze biti do onog keylogera sta sam ti poslo :D
moze biti jer on ima brzi hard pa doalzi bre do podataka (ok to bi imalo utjecaj 0,1fps ali ok)
Moze biti svasta
a može biti i da masovno trolate!
LOCK
Sinko, nemaš ti pojma, blago rečeno...
stavi ovako u konzolu
/r_multigpu 1
/com_maxfps 250
/cl_maxpackets 100
/cg_drawfps 1
i stavi postavke directX na dx7 u Optionsima
ja sa low grafičkom u usporedbi s tvojom imam 250 lockano na full hd tako da.. nešto tu smrdi
suđy on igra cod4 ne 2 :)
haha, a vidi fakat... a iste su konzole :D