Moj vs Frendov hardware zaključana tema

poruka: 46
|
čitano: 6.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Moj vs Frendov hardware
BlackMoon kaže...

jednostavno frend ima bolju matičnu...kad ja napišem da je AsusRock druga liga onda mi pametnjakovići stišću palac dolje...

AsusRock?

Šuti,zvučiš pametnije.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
15 godina
neaktivan
Moj vs Frendov hardware

Treba napraviti Top listu najglupljih tema na ovom forumu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
BlackMoon kaže...
      asrock je shrot...

mora da si ti spavao dok je asrock gradio carstvo,da si malo procitao po bugu vidio bi da je asrock trenutno 3. firma po prodanim maticnim plocama,a ispred su asus i gigabyte.za male novce se dobije odlicna maticna koja moze zadovoljiti sve osim superduper hard core kupce,ali nitko nije rekao da oni nemaju maticne i u tom segmentu...tako da,s postovanjem,stfu.

a sto se tice graficke istina da je 4870>5770 zbog sabirnice ali i to je minimalna razlika od par posto iliti 2-3 fpsa max u vecini igara.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 16:52 (lollik91).
16 godina
protjeran
dv14 kaže...
@BlackMoon molim te ušuti. Po čemu je Asrock druga liga? Te matične nude najviše za pare.
I to da će matična toliko povećati fps su gluposti. Frend ti ima bolji komp , a i možda je OC-a proc i grafu.
4870>5770

ovdje se samo spama, sta neznam za druge ali ja do sada sam ugradio   7 ploca od toga je 5 crklo u roku mjesec dana ili su zezale nesto stalno , ali znam kada sam imao GIGABYTE to je ploca bila prva liga, znam da je skuplja ali i bolja

zvoneXP
15 godina
Moj vs Frendov hardware

ja znam da sam stavio i napravio dosta kompova i popravio sa asrock plocom.

a sa gigabyte da sam uvijekimo problema. npr napuhani kondici

ne radi agp utor kako treba pa treba staviti u biosu da radi an 4x a ne na 8x ako ej an 8x onda se rusi i tako .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
koko kaže...
dv14 kaže...
@BlackMoon molim te ušuti. Po čemu je Asrock druga liga? Te matične nude najviše za pare.
I to da će matična toliko povećati fps su gluposti. Frend ti ima bolji komp , a i možda je OC-a proc i grafu.
4870>5770

ovdje se samo spama, sta neznam za druge ali ja do sada sam ugradio   7 ploca od toga je 5 crklo u roku mjesec dana ili su zezale nesto stalno , ali znam kada sam imao GIGABYTE to je ploca bila prva liga, znam da je skuplja ali i bolja

birtijaške priče

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
koko kaže...
dv14 kaže...
4870>5770

Pa o tome i govorim ciljelo vrijeme,ali dobro to su te godine kad pojedinci misle da su najpametniji. Svi smo prošli to....{#}

www.hrphotocontest.com
16 godina
BlackMoon kaže...

Pa o tome i govorim ciljelo vrijeme,ali dobro to su te godine kad pojedinci misle da su najpametniji. Svi smo prošli to....{#}

vidim ti to jos prolazis

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
protjeran
Moj vs Frendov hardware

joj sada crveni zbog ovoga

odite u ...............vise,   ajmo ocemo bencheve napravit, oc pa da vidimo ko bolje ima nemoj mi tu glumatat imao sam i gigicu i asrock i znam o cemu pricam

zvoneXP
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 18:42 (koko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
BlackMoon kaže...

Aje molim te okani se coda i pročitaj malo o osnovama hardvera ili nekim elementarnim o pc-u. Ovo što govoriš nema nikakve logičke veze. Prijatelj ti malo bolju grafičku koju je možda occao i to je to. Uzmi neki pošteni benchmark i odvrti ga na prijateljevu i svome kompjuteru pa nam postaj slike da vidimo o čemu se radi. 

BTW Ti još nisi to prošao.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
15 godina
neaktivan
Shady1993 kaže...

i moze se rec, da lik ima recimo

duplo bolji fps od mene

ajde da je to mala razlika

ali 100njak fps-a bas i nije

pa bi me zanimalo koji je razlog?

postoji masa razloga zasto je to tako. od postavki OS-a, detalja, mogucih filtera i sl.

5770 i 4870 su defakto jednake grafe. na nizim rezama vidi 5770 no na 1680x1050 i full HD pruzaju dosta slicne performanse. 128bitna sabirnica mozda zvuci malo u odnosu na 256bitnu no to nije krucijalan aspekt za brzinu graficke kartice.

ako ne mozes lokati FPS onda postoji rijesenje u obliku smanjivanja detalja iako je stupidno da s takvim grafama idete igrati na low zbog famoznom jumpanja i ostalih Q3 engine bugova. i ne treba odmah siziti ako frend ima veci FP(eni)S

BlackMoon kaže...

jednostavno frend ima bolju matičnu...kad ja napišem da je AsusRock druga liga onda mi pametnjakovići stišću palac dolje...

muc, nekad je bolje sutiti

14 godina
sudy_freak kaže...

Sinko, nemaš ti pojma, blago rečeno...

stavi ovako u konzolu

/r_multigpu 1

/com_maxfps 250

/cl_maxpackets 100

/cg_drawfps 1

i stavi postavke directX na dx7 u Optionsima

ja sa low grafičkom u usporedbi s tvojom imam 250 lockano na full hd tako da.. nešto tu smrdi

suđy on igra cod4 ne 2 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 18:40 (p4wner).
15 godina
neaktivan
koko kaže...
dv14 kaže...
4870>5770

Jel se to meni čini ili ti pišeš da Asrock ne valja, da je Gigabyte bolji, a sam imaš Asrockovu ploču?

15 godina
Moj vs Frendov hardware

moze biti do osa  ti iams 32 on 64. ili obrnuto

moze biti da ej oc proc a ti da nisi

moze biti da mu memorija radi an vecem taktu od tvoje npr ti 800mhz a on 845mhz ili vise.

moze biti da tebi antivirus koci a njemu ne.

moze biti da on ima oc grafu a ti ne.

moze biti do drajvera.

moze biti do onog keylogera sta sam ti poslo :D

moze biti jer on ima brzi hard pa doalzi bre do podataka (ok to bi imalo utjecaj 0,1fps ali ok)

Moze biti svasta

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Moj vs Frendov hardware

a može biti i da masovno trolate!

LOCK

...
Moj PC  
0 2 hvala 1
14 godina
p4wner kaže...
sudy_freak kaže...

Sinko, nemaš ti pojma, blago rečeno...

stavi ovako u konzolu

/r_multigpu 1

/com_maxfps 250

/cl_maxpackets 100

/cg_drawfps 1

i stavi postavke directX na dx7 u Optionsima

ja sa low grafičkom u usporedbi s tvojom imam 250 lockano na full hd tako da.. nešto tu smrdi

suđy on igra cod4 ne 2 :)

haha, a vidi fakat... a iste su konzole :D

** Live 4 Music **
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice