Mid range pc malo fps

poruka: 16
|
čitano: 2.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mid range pc malo fps

Imam mid range pc a imam malo fps-a u igrama.Tipa battlefield 3 postavke su mi na low i off,jedino mesh quality i AA post medium i anastropic filter na x4.Rezolucija je na 1680x1050 60hz.Avg fps mi je 60.Prema mom misljenu trebo bi imati 60 fps sa medium postavkama.

Temperature su uredu.Mislim da nije do rama i hard diska,ali cito sam ako se ima malo ram da hard disk pocinje radit sto rami nemogu i da dolazi do pada fps.Mozda je to ili nesto drugo?

Spec:

cpu AMD Phenom(tm) II X6 1055T Processor (6 CPUs), ~2.8GHz/3.2GHz

ram kingmax 2gb 1333MHz ddr3

hdd 320gb

AMD Radeon HD 6870

maticna Gigabyte 870A-UD3

Windows 7 Ultimate 32-bit

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Mid range pc malo fps

Koji su Windowsi, koliko su dugo več gore, kako ih održavaš i koristiš li sve najnovije drivere?

Je li na matičnoj ploči najnoviji dostupan bios? Je li bilo kakvih kvarova/problema s računalom u zadnje vrijeme?

Koliki ti je 3DMark06 rezultat na default postavkama? (Kako bi znali jesu li i koliko su ti performanse degradirane ako jesu.)

Kako ti stoje temperature komponenti u idle radu i pod opterečenjem?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
17 godina
Mid range pc malo fps

pa imaš 60fpsa avg kao što kažeš i želiš 60 ?!

Ugl moja preporuka postavki: sve na HIGH osim AA post na low, AA OBAVEZNO na OFF zadnje možeš SBAO i imat ces okvirno 50fpsa i najbolji omjer uoloženo-dobiveni ;)

eh da nisam ni skontao da imaš samo 2gb memorije omg

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 23:26 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AssassinPC kaže...

Imam mid range pc a imam malo fps-a u igrama.Tipa battlefield 3 postavke su mi na low i off,jedino mesh quality i AA post medium i anastropic filter na x4.Rezolucija je na 1680x1050 60hz.Avg fps mi je 60.Prema mom misljenu trebo bi imati 60 fps sa medium postavkama.

Temperature su uredu.Mislim da nije do rama i hard diska,ali cito sam ako se ima malo ram da hard disk pocinje radit sto rami nemogu i da dolazi do pada fps.Mozda je to ili nesto drugo?

Spec:

hdd 320gb

AMD Radeon HD 6870

Jesi razmišljao kupiti radnu memoriju? Pa nije skupa. Ti imaš 2 GB što je jako malo.

I preporuka 64 bitna verzija OS.

13 godina
neaktivan

Pisu ti windowsi pod spec,od pola godine do godinu dana su vec gore,imam tune up tako da cistim errore itd.

Driveri od grafe su novi,maticna mi ima bios verziju F4 najnovija je F5.Kvarova nije bilo.

Evo ti slike od 3Dmark06 testa.Temperature su dobre idle su:

maticna 37 C a pod opterecenjem:  39 C
cpu 40 C                                       44 C
gpu 38 C                                      46 C
hdd 39 C                                      40 C

Mozda su malo vece temp pod opterecenjem,nije mi se dalo gledat uglvanom par stupnjeva mozda vise,nije do zagrijavanja.

13 godina
neaktivan
ATIRade kaže...
AssassinPC kaže...

Spec:

hdd 320gb

AMD Radeon HD 6870

Jesi razmišljao kupiti radnu memoriju? Pa nije skupa. Ti imaš 2 GB što je jako malo.

I preporuka 64 bitna verzija OS.

Mislim kupiti kada budem imao para,kingston hyperX 8gb.

13 godina
neaktivan

Mislim da češ s ovim biti zadovoljan.

http://www.protis.hr/products/details/memorija-patriot-sig-ddr3-1333mhz-4gb/56885

Naravno, 64 bit OS.

18 godina
AssassinPC kaže...

Malo je to 3DMark06 bodova za jednu HD 6870.

https://www.google.hr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Radeon+6870+3DMark06

S takvom konfiguracijom trebalo bi ići preko 20.000.

Probaj reinstalirati Windowse i sve, pa onda provjeri jesu li pale perf.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

kupi jos najmanje 2gb rama i stavi x64 i nece biti problema,moci ces high postavke no AA ,AF x16 na 60 fps-a.

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
AssassinPC kaže...

Malo je to 3DMark06 bodova za jednu HD 6870.

https://www.google.hr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Radeon+6870+3DMark06

S takvom konfiguracijom trebalo bi ići preko 20.000.

Probaj reinstalirati Windowse i sve, pa onda provjeri jesu li pale perf.

Evo kupio sam nove rame kingston hyperx 8gb 1600mhz,instaliro sam 64bit windowse i nisam bio instalirao driver od nicega i dobio sam poboljsanje na 3Dmarku 18400 bodova.

Ali to je jos uvijek malo bodova,testirat cu jos sada kada sam instalirao drivere,pa cu vam javiti rezultat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 21:46 (AssassinPC).
18 godina
AssassinPC kaže...

Evo kupio sam nove rame kingston hyperx 8gb 1600mhz,instaliro sam 64bit windowse i nisam bio instalirao driver od nicega i dobio sam poboljsanje na 3Dmarku 18400 bodova.

Ali to je jos uvijek malo bodova,testirat cu jos sada kada sam instalirao drivere,pa cu vam javiti rezultat.

Ok, javi.

14 godina
protjeran
Mid range pc malo fps

jedan quad q6600 ima prek 20.000 bodova s tom grafom i to od sale,definitivno ti nes ne valja s tvojim x6, jel ti upaljen v-sync u driverima od grafe?(kazes da ti je Avg fps 60) imas instalirane drivere za maticnu?:-)?to mi prvo pada na pamet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cudno sada sam imao 17500 bodova.Nema vsynce u ati centru barem nisam vidio.Kod testa samo za cpu imao sam od 0 do 3fps.Mozda je problem do cpu ali meni se cini da je sa njim sve uredu jos jedino sta imam je stari hard disk 4god on je uscuvan nebi trebao biti problem iako daje slabe performanse.Driveri su mi svi instalirani,jedino imam F4 verziju od biosa a najnovija je F5.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 22:56 (AssassinPC).
18 godina
Mid range pc malo fps

Provjeri disk Hard Disk Sentinelom za svaki slučaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AssassinPC kaže...

Cudno sada sam imao 17500 bodova.Nema vsynce u ati centru barem nisam vidio.Kod testa samo za cpu imao sam od 0 do 3fps.Mozda je problem do cpu ali meni se cini da je sa njim sve uredu jos jedino sta imam je stari hard disk 4god on je uscuvan nebi trebao biti problem iako daje slabe performanse.Driveri su mi svi instalirani,jedino imam F4 verziju od biosa a najnovija je F5.

Samo ga iskljuci - Always off.

13 godina
neaktivan

Napravio sam par tih testova za hard i sve je uredu.Iskljucio sam vsync dobio sam samo 300 bodova.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice