Maticna ili Hard Disk

poruka: 3
|
čitano: 1.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Maticna ili Hard Disk

Pozdrav.

Novi sam i jako mi se svidja forum ali nazalost pisem ovo od jarana tako molio bih da mi pomognete .

Imam jako ruzan problem . Imam 3 Hard Diska i svaki od njih radi cujem kada ih spojim da rade i da se vrte . Uglavnom . posto mi nemam cd citac morao sam dici sistem preko usb-a . Stavio sam kod jarana windows 7 i dosao kuci . Stavio u pc ali kad krene ono da biram HDD nema hdd kao da ne postoji uopce . Probao sam sva 3 HDD ali ni jedan ne prepoznaje pc .

Da li to ima neke veze jer sam uzeo novu maticnu , i kad u bios odem tamo ima HDD ali skroz je drugacije nesto :S Sve sam pokusavao , ali bezuspjesno . Na sva 3 hdd je linux , ali ne radi nijedan jer su pogresno instalirani .

Takodjer kad linux instaliram ima hdd ali kad zavrsi instalacija boot nece .

Znaci nije do HDD , sva 3 HDD rade , cak jednom nema godina dana od kad je kupljen a ovom drugom mozda mjesec . Ovaj 3 ima preko 3god .

Molim vas da pomognete evo moje konfiguracije :

Intel core 2 duo E6600 2.40GHz

Asus P5QPL-AM nova maticna

nVidia 9500GT 512mb

1.Hard Disk : WD 320gb

2.Hard Disk : WD 20GB

3.Hard Disk : Maxtor 200gb

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Maticna ili Hard Disk
moYer kaže...

Pozdrav.

Novi sam i jako mi se svidja forum ali nazalost pisem ovo od jarana tako molio bih da mi pomognete .

Imam jako ruzan problem . Imam 3 Hard Diska i svaki od njih radi cujem kada ih spojim da rade i da se vrte . Uglavnom . posto mi nemam cd citac morao sam dici sistem preko usb-a . Stavio sam kod jarana windows 7 i dosao kuci . Stavio u pc ali kad krene ono da biram HDD nema hdd kao da ne postoji uopce . Probao sam sva 3 HDD ali ni jedan ne prepoznaje pc .

Da li to ima neke veze jer sam uzeo novu maticnu , i kad u bios odem tamo ima HDD ali skroz je drugacije nesto :S Sve sam pokusavao , ali bezuspjesno . Na sva 3 hdd je linux , ali ne radi nijedan jer su pogresno instalirani .

Takodjer kad linux instaliram ima hdd ali kad zavrsi instalacija boot nece .

Znaci nije do HDD , sva 3 HDD rade , cak jednom nema godina dana od kad je kupljen a ovom drugom mozda mjesec . Ovaj 3 ima preko 3god .

Molim vas da pomognete evo moje konfiguracije :

Intel core 2 duo E6600 2.40GHz

Asus P5QPL-AM nova maticna

nVidia 9500GT 512mb

1.Hard Disk : WD 320gb

2.Hard Disk : WD 20GB

3.Hard Disk : Maxtor 200gb

Naravno da ih Windowsi ne vide kada ne čitaju ext... formate. Pitam se zašto. Uglavnom problem ćeš riješiti ili da sustav digneš putem neke od Live distribucija Linux-a i prebaciš diskove u NTFS format ili da skinešGparted i odradiš to s njim.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan
Re: Maticna ili Hard Disk

Hvala drug evo skidam ovaj gpart sa ovog linux sajta . Uspio sam bootat jedan hdd sa linuxom al kako cu sad jel mogu prikopcat jos jedan hdd i onda ga ovim programom ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice