Lsass error

poruka: 12
|
čitano: 1.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lsass error

Znači ovako, imam jedan stariji komp i želio sam ga dovesti u "red", sutra sam mu htio nasnimati win7 (xp je još gore) a danas sam ga malo počistio, grafičku sam uzeo van i prašinu maknuo iz hladnjaka i opet sam ju stavio nutra i spojio ju sve kako je bilo samo sam još RAM izvukao van i stavio nutra (bez razloga sam ga izvukao). Pokrenuo sam komp i sve je radio do poruke WELCOME...odmah se pojavio error: lsass.exe insufficient system resources exist to complete the api...čitao sam teme i na stranim forumima i rekli su neka bootam u safe modu ili da kliknem da pokrene od one točke dok je bilo sve u redu, ali nije mi se hjelo micati gore dolje u BIOS-u tako da se pokretao win normalno. Izvukao sam harddisc i stavio ga u svoj novi komp i kad sam pokrenuo komp odmah me pitato kako želim pokrenuti i stavio sam u safe modu, i svim ostalim ali nakod pritiska ENTER komp se restartao i opet kad se pokrenulo me pitalo kako želim pokrenuti...ne mogu ga formartirati jer su podaci gore još koji mi trebaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lsass error

Bilo tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lsass error

1. Lsass je poprilično bitan program. Probaj odvrtiti sfc /scannow u safe modu

2. Ali prvo vrati disk u stari komp jer je NEMOGUĆE bootati windowse sa jednog PCja u na drugom osim ako nemaju identične konfiguracije (čipset je najbitniji). Ne znam otkud vam dolazi ideja da će windowsi sa jednog PCja raditi na drugome...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Lsass error
Digni memtest sa USB sticka ili CD-a. Meni smrdi na ram...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Lsass error

Kada želim pokrenuti u safe modu ne želi mi se kretat "strelica" gore dolje i ne radi mi enter niti ništa tako da se na kraju pokrene normalno nakon pola minute ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 21:47 (SheldonCooper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lsass error

Ima tko objašnjenje zašto se ne mogu micati po boot izborniku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lsass error

bilo tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lsass error

da ga naprimjer odnesem na servis, će oni to uspjet složit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Probaj sa PS/2 tipkovnicom, ne USB

14 godina
neaktivan
Lsass error

Složio sam tipkovnicu i pokušao sam boot-ati komp u onom modu "kada je se dobro radilo" boot-ao sam i odjednom se pojavio onaj plavi ekran i dalje od tog nejde u bilo kojem modu (safe, normal...)...POMOČ...hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lsass error

Uspio sam pokrenuti komp, pokrenuo sam ga u modu "disable automatic restart computer when an failure appear" u tom smislu nešto i pokrenuo je windows i odmah je izbacilo prozor da nešto u system32 nije dobro s nekom datotekom startup...al nema veze, meni je važno da sam ja pošao u njega i da sada podatke mogu prebaciti na svoj komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

A to si mogao tako da si dignuo neki linux sa live CDa i kopirao ono što ti treba na ext. hdd ili USB.

[edit] i obavezno odvrti memtest i skeniraj disk na alatima proizvođača (na Hirens boot CDu)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 16:42 (Sum_of_all_fears).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice