Znači ovako, imam jedan stariji komp i želio sam ga dovesti u "red", sutra sam mu htio nasnimati win7 (xp je još gore) a danas sam ga malo počistio, grafičku sam uzeo van i prašinu maknuo iz hladnjaka i opet sam ju stavio nutra i spojio ju sve kako je bilo samo sam još RAM izvukao van i stavio nutra (bez razloga sam ga izvukao). Pokrenuo sam komp i sve je radio do poruke WELCOME...odmah se pojavio error: lsass.exe insufficient system resources exist to complete the api...čitao sam teme i na stranim forumima i rekli su neka bootam u safe modu ili da kliknem da pokrene od one točke dok je bilo sve u redu, ali nije mi se hjelo micati gore dolje u BIOS-u tako da se pokretao win normalno. Izvukao sam harddisc i stavio ga u svoj novi komp i kad sam pokrenuo komp odmah me pitato kako želim pokrenuti i stavio sam u safe modu, i svim ostalim ali nakod pritiska ENTER komp se restartao i opet kad se pokrenulo me pitalo kako želim pokrenuti...ne mogu ga formartirati jer su podaci gore još koji mi trebaju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo tko?
1. Lsass je poprilično bitan program. Probaj odvrtiti sfc /scannow u safe modu
2. Ali prvo vrati disk u stari komp jer je NEMOGUĆE bootati windowse sa jednog PCja u na drugom osim ako nemaju identične konfiguracije (čipset je najbitniji). Ne znam otkud vam dolazi ideja da će windowsi sa jednog PCja raditi na drugome...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Kada želim pokrenuti u safe modu ne želi mi se kretat "strelica" gore dolje i ne radi mi enter niti ništa tako da se na kraju pokrene normalno nakon pola minute ...
Ima tko objašnjenje zašto se ne mogu micati po boot izborniku?
bilo tko?
da ga naprimjer odnesem na servis, će oni to uspjet složit?
Probaj sa PS/2 tipkovnicom, ne USB
Složio sam tipkovnicu i pokušao sam boot-ati komp u onom modu "kada je se dobro radilo" boot-ao sam i odjednom se pojavio onaj plavi ekran i dalje od tog nejde u bilo kojem modu (safe, normal...)...POMOČ...hvala!
Uspio sam pokrenuti komp, pokrenuo sam ga u modu "disable automatic restart computer when an failure appear" u tom smislu nešto i pokrenuo je windows i odmah je izbacilo prozor da nešto u system32 nije dobro s nekom datotekom startup...al nema veze, meni je važno da sam ja pošao u njega i da sada podatke mogu prebaciti na svoj komp
A to si mogao tako da si dignuo neki linux sa live CDa i kopirao ono što ti treba na ext. hdd ili USB.
[edit] i obavezno odvrti memtest i skeniraj disk na alatima proizvođača (na Hirens boot CDu)