Loša konfiguracija?

poruka: 9
|
čitano: 1.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Loša konfiguracija?

Konfiguracija je : 4gb RAM ddr3 ( kingston), amd athlon II 3.4 x3  AM3, Matična Asrock 880ghm /u3s3 , Grafička ATI Radeon 4670 ddr3 1gb , HDD 120 gb , napajanje 500 watt MS electronics , Windows 7 x64

Znam da je napajanje slabo, ali ne znam da li bi zbog toga komp mogo biti toliko usporen?  Komp se boota dosta sporo, šteka , i igre tipa fable 3  i gta 4 mi rade jedav jedvice a trebale bi raditi s ok grafikom.  Prije sam imao slabiju matičnu , amd 2.7 i 2x2GB ddr2 RAM i gotovo ne vidim razliku u poboljšanju. Dal je grafička, napajanje, ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Loša konfiguracija?
Matkovic123 kaže...

Konfiguracija je : 4gb RAM ddr3 ( kingston), amd athlon II 3.4 x3  AM3, Matična Asrock 880ghm /u3s3 , Grafička ATI Radeon 4670 ddr3 1gb , HDD 120 gb , napajanje 500 watt MS electronics , Windows 7 x64

Znam da je napajanje slabo, ali ne znam da li bi zbog toga komp mogo biti toliko usporen?  Komp se boota dosta sporo, šteka , i igre tipa fable 3  i gta 4 mi rade jedav jedvice a trebale bi raditi s ok grafikom.  Prije sam imao slabiju matičnu , amd 2.7 i 2x2GB ddr2 RAM i gotovo ne vidim razliku u poboljšanju. Dal je grafička, napajanje, ili nešto drugo?

Vidim HDD 120 GB, vjerojatno stariji od 4-5 godina? Probaj očistit malo startup, počistit disk C, i defragmentaciju diska napravi, ako ti W7 to neradi automatski već. Ako neupsije, probaj full format napravit i dić svježe windowse.

Procesor i grafička su OK, samo nemoj pretjerivat s detaljima u igrama.

13 godina
neaktivan
Loša konfiguracija?

Kao 1.GPU nema veze sa dizanjem PC-a dosta je imat 128 mb da se sustav dize a on ima dosta da mu windows radi bez problema.

2.Taj HDD koji imas je star dosta godina i jako je spor uzmi novi HDD pa ces vidjet razliku.

3.Uzmi pothitno novo napjanje jer ako ti krepa moze ti povuc pola PC-a sa sobom.

{#}

Don Believe The Tyoe
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 19:14 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Matkovic123 kaže...

HDD te vijerojatno usporava......

Sretan Božić i godina nova!
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...
Matkovic123 kaže...

HDD te vijerojatno usporava......

Ne vjerojatno, nego sigurno.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
13 godina
neaktivan
Loša konfiguracija?

100% je HDD jer je to sigurno neki 5400RPM

Don Believe The Tyoe
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 21:55 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
WrongType kaže...

po čemu si to zaključio? HDDovi prije 5-6 godina su isto velika većina radili na 7200 RPM...

15 godina
Loša konfiguracija?

uglavnom neka si uzme brzi HDD jel steta je vozit ovu konfu na sporom HDD-u 

Sretan Božić i godina nova!
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
blackjobmamba kaže...
WrongType kaže...

po čemu si to zaključio? HDDovi prije 5-6 godina su isto velika većina radili na 7200 RPM...

Nisam zakljucio mozda je a mozda nije svjedno sve ispod 7200 - 7400 RPM nevalja za gaming.Neke uzme neki HDD i stavi ih u RAID.To je stara elektronika.

Don Believe The Tyoe
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 22:10 (WrongType).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice