Local Disk (D:)

poruka: 24
|
čitano: 13.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam problem.Rijec je o tome da mi je pun,a skoro nista nemam na njemu.

pomoc netko??

http://img576.imageshack.us/img576/492/72066719.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Local Disk (D:)

Disk cleanup i označi da želiš izbrisati system restore i shadow (od backup-a).

Pozdrav!

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pomoč ljudi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

oznaci opciju da ti pokazuje hidden files, zatim pogledaj koji folder zauzima najvise mjesta i vidi sta je u njemu. pa nam javi sta si naso, jer iz one prve slike sto si  dao nemozemo nista reci

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavio sam hiden files i nista nema novo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

Stavio sam hiden files i nista nema novo.

koliko hdd ima mjesta, koliko je zauzeto, 

i jesi li pogledo na koji folder odlazi najvise mjesta

14 godina
neaktivan

HDD ima 3,29 mb slobodno od 149GB

Na install file ide 1.71gb
Na muziku 321mb
film 725mb
win7 drivers 675mb
i ostali idu manje od 1 mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

HDD ima 3,29 mb slobodno od 149GB

Na install file ide 1.71gb
Na muziku 321mb
film 725mb
win7 drivers 675mb
i ostali idu manje od 1 mb

hmm  cudno, dali imas teamviewer da ti udjem u komp pa da malo pogledam, nebrini necu ti nsta lose napravit

i dali si pokuso proskenirat komp s mbam ili neki antivirusom da vidis dali ti se nije mozda neki virus uvalio u komp

14 godina
neaktivan

Idem prvo scenitar pa ako nema nista instaliram tw da pogledas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

Idem prvo scenitar pa ako nema nista instaliram tw da pogledas.

aj, mozda netko iskusniji od mene predlozi jos nesto u medjuvremenu

15 godina
neaktivan

Dali si provjerio, da nemaš neki virus. Pa da ti nejede Memoriju, znalo je i to bit slučaj. {#}

Rappy
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Upravo skeniram sa esetom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poslo sam ti link, na pp Ne mogu ovdje Zaljepit.

Mozilla mi ne dopušta.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

Klik na opciju Clean up system files ...i sačekaj malo pa onda klik na disk cleanup.

P.S. Ako ti ne treba isključi Backup, ali ti savjetujem da ga ostaviš uključenog pa ga povremeno čisti.

Pozdrav!

15 godina

Dal si ga u međuvremenu restartal, ak nisi probaj, mozda mu se nekaj zblesiralo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eee malo je pomoglo sad imam 17,4 Gb slobodno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

CCleaner instaliraj ovaj program i poskeniraj smeće iz računala! Pogledaj onda koliko će smeća očistiti! Ako se problem ne riješi onda instaliraj Malwarebytes i s njim provjeri da nemaš kakvu gamad na disku!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Wipam sa ccleanerom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nemaš ništa bitno na tom disku, jednostavno formatiraj tu particiju D:/ a ako imas onda uzmi te fajlove prebaci negdje (npr USB stick) i onda formatiraj

ako to ne pomogne onda moraš obrisati tu particiju i ponovo je kreirati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sastavio sam si novo stolno računalo dok sam instaliro windows 7 ultimejt 32bit hard sam formatiro iako je nov i pdjelio kao dva harda local disk (C:) 75gb tu su vindovsi instlirani. local disk (D:) 415gb.

problem je kad uđem u my computer pokaže mi local disk (C:)  a local disk (D:) mi ne pokazuje probo sam s usb sticom da ga kopiram (sadržaj) uđem u copy i pita me di želim kopirat i kliknem izbor on opet izbaci samo local disk (C:) a local disk (D:) koda je propo nepostoji.

moje pitanje je dali postoji način kako da ga postavim da se pojavi da je vidljiv.

molio bi da mi neko pomogne jer sam sve drajvere, softere i aplikacije instliro jedva pa mi se sad to ne gazi novom instalacijom jer sam 3 dana se je.. oko drajvera softera i aplikacija niš nije našo sam sve sam moro ručno.

unaprijed zahvalju jem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako nisi formatirao disk nakon svježeg particioniranja moraš to, da bi ti ga windowsi prepoznali. Osim toga, provjeri da je u NTFS modu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ekser milka kaže...

sastavio sam si novo stolno računalo dok sam instaliro windows 7 ultimejt 32bit hard sam formatiro iako je nov i pdjelio kao dva harda local disk (C:) 75gb tu su vindovsi instlirani. local disk (D:) 415gb.

problem je kad uđem u my computer pokaže mi local disk (C:)  a local disk (D:) mi ne pokazuje probo sam s usb sticom da ga kopiram (sadržaj) uđem u copy i pita me di želim kopirat i kliknem izbor on opet izbaci samo local disk (C:) a local disk (D:) koda je propo nepostoji.

moje pitanje je dali postoji način kako da ga postavim da se pojavi da je vidljiv.

molio bi da mi neko pomogne jer sam sve drajvere, softere i aplikacije instliro jedva pa mi se sad to ne gazi novom instalacijom jer sam 3 dana se je.. oko drajvera softera i aplikacija niš nije našo sam sve sam moro ručno.

unaprijed zahvalju jem.

Desni klik na my computer, pa manage.. kad to otvoris odi na disk management.. ako sad tu vidis tu particiju odi desni klik na nju i change drive letter and paths i dodijeli joj slovo..

13 godina
neaktivan

e uspio sam sve sam napravio kako si reko jedino je bilo drukčije zadnje za dodjelu slova trebo sam kliknut na new volumen pa onda na dodjelu slova dao mi je slovo F jer slovo D nije dostupno nema veze sad slovo meni ne smeta hvala još jednom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice