citao sam ostale teme, ali nisam mogao naci da se kod nekoga laptop gasi a da nije pregrijan, kod mene je ovakav slucaj, laptop stoji na cooler-u (kuleru), koji je poprilicno dobar i poprilicno dobro hladi laptop, i nekad mi se laptop jednostavno ugasi, potpuno, isto kao da se pregrije, ali znaci hladan potpuno, izmedju ostalog od programa mi bude otvoreno na internetu par stranica i skype..e posto ne znam po cemu vi zakljucujete do cega je, moje konfiguracije laptopa CPU:intel core i3 ; VGA: NVIDIA Geforce 310M 1 GB ; RAM: DDR3 4 GB(2*2GB)..do sad mi se to nije desavalo, a neki dan kad sam podigao sistem(i do sad sam sam sebi radio sistem i bilo je ok),ali se poceo gasiti, i kad ga zelim upaliti ponovo, mora proci minut-dvije,kao da se ohladi pa ga mogu upaliti..molim pomoc i hvala unaprijed :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Daj ti pogledaj temperature sa Hw monitor i AIDA programima, možeš stavit sliku na forum.
ja ne znam kolika treba da bude teperatura laptopa i toga, ali evo slika pa mi kazi sta ne valja ??
http://pokit.org/get/?1ce5e947488f36824352b41ffb042880.jpg
- kaj si radio na laptopu kad si ovo pratio?
upravo sad sam instalirao program i stavio sliku da pogledas, laptop mi je prikljucen na kuler koji odlicno hladi, a otvoreno mi je 3-4 internet stranice i skype, znaci nista bitno sto ga moze opteretiti..
- Ovo je loše jako, taj laptop se pregrijava i potrebno je očistit prašinu i promjeni termalnu pastu.
- Skoro 70*C sa hladnjakom je previše, još nisi ni radio ništa zahtijevno, mislio sam da je ovo bilo tijekom igranja.
- Ako ga znaš otvorit, napravi to sam ili nosi u servis neka to srede, to mora pastu na oko 50*C.
hvala ti, predpostavljao sam da je to, nosim ga na servis cim prije, dok nije sta gore bilo..