Komp se gasi, a procesor je na 100 posto.

poruka: 70
|
čitano: 9.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

A vi se tu svađate i raspravljate bez veze i pameti!!!

čovjeka nema tu, tu je tek jedan dan, kad vidi da je tražio neko riješenje a vi mu nudite da experimentira sa procom bez coolera (!) što će čovjek pomisliti?

Daj si više taj vaš "ego" nabite tamo "od kud izlazi sve što stavite usta" jer čovjeku treba komp koji radi, i treba mu rješenje, da mu komp ne crkne, i nije tu da bude sudac vama dvojici "čiji je veći".

Dajtte čovjeku prijedlog kako da riješi problem, što bezbolnije a ne pričati mu takve stvari, jer sam siguran da nerazumije ni vašu svaku petu riječ!{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Komp se gasi, a procesor je na 100 posto.
itomic009 kaže...
Jakovp kaže...

Al filozofirate... {#}

Očito je da on ne zna zašto mu procesor radi na 100%, jer ne vidi sve procese.

Druga stvar može biti da mu se ili nožica otkvačila, ili previše prašine, ili stara pasta... Sve to treba pogledati ali vjerojatno nije glavni uzrok pošto se dogodilo odjednom.

Nije mi jasno šta ste se vi uhvatili tog da mu procesor radi 100%, autor to nije uopće ni rekao nego je rekao da KAD ( znači procesor mu radi normalno ) CPU radi na  100% da se komp restartira  i onda je dao sliku gdje se vidi da se ugrije do 80C !!! Tu je sve potpuno jasno šta se dešava.

Ok, trebamo pričekat da dođe i izjasni se. Do tad je rasprava više manje beskorisna.

Inače mom frendu je procesor (prescott 3.0 stock) po ljeti radio na 92° bez problema, bez prašine i sa tri ventilatora u kućištu. Tako da ovih 80° nije kritično (mislim je, ali neće mu komp crknut samo tako).

14 godina
rooswelt1991 kaže...

čovjeka nema tu, tu je tek jedan dan, kad vidi da je tražio neko riješenje a vi mu nudite da experimentira sa procom bez coolera (!) što će čovjek pomisliti?

Daj si više taj vaš "ego" nabite tamo "od kud izlazi sve što stavite usta" jer čovjeku treba komp koji radi, i treba mu rješenje, da mu komp ne crkne, i nije tu da bude sudac vama dvojici "čiji je veći".

Dajtte čovjeku prijedlog kako da riješi problem, što bezbolnije a ne pričati mu takve stvari, jer sam siguran da nerazumije ni vašu svaku petu riječ!{#}

Čovjek je shvatio šta je problem i riješit će ga. Ovaj experiment se odnosio samo na onog u čijem citatu je i bio odgovor.

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

haha, :D

nego netko je spomenija prije da mozda mi se nožica otkvačila. nije i vec san to reka prije. nego nista otiću sutra kupit novo hlađenje i gotovo. nije do prašine jer je nema tj. mozda ima malo al...

16 godina
neaktivan

Sumnjam da ćeš uspjet kupit sutra to jest danas hlađenje kad su svi na praznicima.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Sumnjam da ćeš uspjet kupit sutra to jest danas hlađenje kad su svi na praznicima.

Pa i nisu svi, ja dns kupio matičnu i ramove u zagrebu...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
16 godina
neaktivan

Imaš sreće kod mene ništa ne radi do ponedjeljka.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ljudi, evo kupija san novi hladanjak i sve super. temp. 40 stupnjeva, ne gasi se, sve piči super :D tnx

14 godina

Dobro da si uzeo dok ti nije izgorio CPU {#}.

16 godina
neaktivan

Super{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice