Komp nece upalit.

poruka: 36
|
čitano: 3.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Komp nece upalit.
191x7 kaže...

Isprobaj napajanje ovako:

A ja sam uvijek kontao kako da prikljucim ventilator da mi hladi a da ne palim komp :D

Mehemed
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 9:27 (Haker_x).
15 godina
neaktivan
Russa kaže...

a imam , ali znas i sam sta ti to je , ja sam ljepo sad upakirao u kutiju i odnest cu im. vec znam da ce bit svadje jer uvijek ce ti oni nac nes da ti ukinu je npr zato jer nije slagao komp strucna osoba nego ja. zato nema teorije da im cijeli komp dam.

Samo ti ponesi na garanciju i budi uporan.

16 godina
protjeran
funky0308 kaže...
Probaj jos i ovo, ne moze naskoditi, kod procesora imas tri ili cetiri pina (pogledaj u manual od maticne ploce) kojima se resetira bios, odnosno postavke biosa, prebaci jumper, (obavezno procitaj manual ploce) i probaj ga upaliti nakon reseta. Ne bi vjerovao koliko puta i na novim racunalima bios napravi probleme. Pogotovo ako si usporavao brzine cpu-a.

naravno da je napajanje, isprobao sam ga ako si citao. vidim da samo nabijas postove jer bios nema veze s tim ako komp uopce ne reagira na paljenje.
.
odnesao jesam , sad cemo vidit koliko cu cekat. ovaj kaze da njima treba par dana za testanje pa da ce mi za 3-4 dana tek javit.

13 godina
neaktivan
Komp nece upalit.

Slucajno naletio na ovo, imam slican problem.

Komp takodjer kupljen u linksu.

Mislim da je nesto slicno ovome + imam 60gb ssd, ne mogu naci tocno tu konfu.

http://www.links.hr/?naziv=konfiguracija-links-krypton-fx6100-amd-fx-x6-6100-3-3-3-9ghz-4gb-500gb-dvdrw-radeon-hd-6850-tipk-mis-zvuk-dodatno-hladenje&option=artikl&id_kategorija=0300051&id_artikl=030.005.103

Cim sam ga kupio i spojio komp mi je upalio na samo 2-3 sec, nakon toga se ugasio. Nije htio ponovo upalit dok nisam odspojio kabal od struje, ali opet bi se ugasio nakon 2-3sec.

Malo sam tukao po tipki za paljenje i nakon nekog vremena je normalno upalio i radio.

Par mjeseci kasnije opet mi se isto dogodilo, otvorio sam ga, nisam radio bas nista i nakon nekog vremena je opet upalio normalno.

Jucer mi se odjednom freeza sve, to je mislim 1. put u 6 mjeseci koliko ga imam, resetiram ga, komp se upali ali monitori kao da nisu spojeni stoje u standbye. Ugasim ga, pricekam 10min i sve normalno radi. Nakon toga sam radio par sati, sve bilo ok. Jutros se budim i ponovo onaj isti problem s paljenjem.

Ima li netko ideju sta bi moglo biti? Nekako ne vjerujem da je napajanje jer mi se ista stvar dogadja svakih par mjeseci.

Mozda tipka za paljenje ostane uglavljena pa se komp sam ugasi nakon 3sec?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Komp nece upalit.

od slabog napajanja zna crkavat komp ali posto si kupio gotovu konfu znaci to nije problem.
...

ako ti nisu stavili naljepnicu od garancije na kuciste da ga ne otvaras ond ljepo ga otvori i vidi jel tipka u redu. provjeri malo kako je sve spojeno da mozda negdje nije los kontakt.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maaliimuujoo kaže...

Slucajno naletio na ovo, imam slican problem.

Komp takodjer kupljen u linksu.

Mislim da je nesto slicno ovome + imam 60gb ssd, ne mogu naci tocno tu konfu.

http://www.links.hr/?naziv=konfiguracija-links-krypton-fx6100-amd-fx-x6-6100-3-3-3-9ghz-4gb-500gb-dvdrw-radeon-hd-6850-tipk-mis-zvuk-dodatno-hladenje&option=artikl&id_kategorija=0300051&id_artikl=030.005.103

Cim sam ga kupio i spojio komp mi je upalio na samo 2-3 sec, nakon toga se ugasio. Nije htio ponovo upalit dok nisam odspojio kabal od struje, ali opet bi se ugasio nakon 2-3sec.

Malo sam tukao po tipki za paljenje i nakon nekog vremena je normalno upalio i radio.

Par mjeseci kasnije opet mi se isto dogodilo, otvorio sam ga, nisam radio bas nista i nakon nekog vremena je opet upalio normalno.

Jucer mi se odjednom freeza sve, to je mislim 1. put u 6 mjeseci koliko ga imam, resetiram ga, komp se upali ali monitori kao da nisu spojeni stoje u standbye. Ugasim ga, pricekam 10min i sve normalno radi. Nakon toga sam radio par sati, sve bilo ok. Jutros se budim i ponovo onaj isti problem s paljenjem.

Ima li netko ideju sta bi moglo biti? Nekako ne vjerujem da je napajanje jer mi se ista stvar dogadja svakih par mjeseci.

Mozda tipka za paljenje ostane uglavljena pa se komp sam ugasi nakon 3sec?

Jesi ti slagao komp? Ako ti na primjer matična dodiruje kučište to je normalan sindrom. Zato ti imaju one gumice koje idu ispod matične. Tebi nije do napajanja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice