Komp ne vidi sata disk prek usb-a

poruka: 2
|
čitano: 1.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp ne vidi sata disk prek usb-a

Imam sata disk, seggate neki od 80 gb, al imam IDE na matičnoj, nemam sata, pa sam nabavio sata to usb.

I kaj je problem? Sve do sada je išlo ok, dok bi spojio taj disk prek tog adaptera, widnowsi bi ga pepoznali. 

I sad odjednom više ga nema (u my copmuteru). Ima ga u device manageru, idem na disk drives, i imam ovaj već standardni i taj kakti externi kaj spajam prek usb-a, a za  njega piše samo usb device, kliknem propertise, kliknem populate, da se bar neki podaci pokažu tipa veličina diska, al ništa neće!

Di je problem? U disku? Onda zašto su ga windowsi prije uvijek prepoznali?

I da napomenem, da nisam radio neke ozbiljne promjene od kad je disk bio prepoznat, do sada dok ga win. ne mogu prepoznati.

Uštekam bilo koji drugi usb stick tipa. i hoće. Štekam prek usb 2.0 na zadnjoj strani. Znam da je 2.0 jer je na onoj ploči gdi su pci kartice. (nije direkt na matičnoj itegriran, a taj je pak 1.1)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Komp ne vidi sata disk prek usb-a

AA, hh evo napišem post za pomoć, a za dvije minute se sjetim odgovora. Uštekao sam u drugi usb port (imam 4x za 2.0) i proradio je.

Hvala, ak su neki pročitali post pa da imaju sličan problem, evo kako ga riješiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice