Koliko cesto hard moze da se kvari

poruka: 9
|
čitano: 1.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte

Pre godinu dana sam uzeo hard western digital sata 500 gb, i vec posle 3-4 meseca je poceo da me zeza,neko skripanje, zapucavanje i klasicni simptomi.pre ovog sam imao hitachi koji je radij dosta duze al isto je crko. sad sam narucio preko kupujem prodajem seagate od 250 gb, i krenuo da instaliram xp i naravno ponovo neko kliktanje, nece da mi ocita cd i zapucavanje. Ja ne znam kome se jos tako cesto kvare hard diskovi, ili stvarno nemam srece. Pa pre nego iznapusavam tog lika sa kupujem prodajem, hocu da vas pitam da li je to neki problem u mom kompu (mislim da sam i one kablove menjao jednom), da li je napajanje ili sta vec, ne razumem se dobro u komjutere, a i stvarno ne trazim puno od njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

- Daj napiši malo više detalja o konfiguraciji ili popuni "Moj PC" rubriku.

- Diskove kupuješ nove ili polovne?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 21:43 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

vrlo jednostavno - tip ti je prodao neispravan HDD...da imaš prastari celeron 533MHz i 128MB RAMa,  HDD mora uredno primati instalaciju XPa

reklamiraj ga.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

evo popunio sam moj pc rubriku

ovaj zadnji sam narucio polovnog, al onaj prosli je nov bio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koliko cesto hard moze da se kvari
Mifa kaže...

ovaj zadnji sam narucio polovnog, al onaj prosli je nov bio

- Probaj ga spojit na neko računalo kao sekundarni disk, provjeri ovo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 9:07 (Valentin17).
18 godina
neaktivan
Mifa kaže...

Ljudi pomagajte

Pre godinu dana sam uzeo hard western digital sata 500 gb, i vec posle 3-4 meseca je poceo da me zeza,neko skripanje, zapucavanje i klasicni simptomi.pre ovog sam imao hitachi koji je radij dosta duze al isto je crko. sad sam narucio preko kupujem prodajem seagate od 250 gb, i krenuo da instaliram xp i naravno ponovo neko kliktanje, nece da mi ocita cd i zapucavanje. Ja ne znam kome se jos tako cesto kvare hard diskovi, ili stvarno nemam srece. Pa pre nego iznapusavam tog lika sa kupujem prodajem, hocu da vas pitam da li je to neki problem u mom kompu (mislim da sam i one kablove menjao jednom), da li je napajanje ili sta vec, ne razumem se dobro u komjutere, a i stvarno ne trazim puno od njega.

Ako si iskljucio lupanje, premestanje ili bilo kakve fizicke potrese onda krivca trebas traziti u losem napajanju i losim kablovima. Nema tu mistike

WD500 AAKS je dosta pouzdan disk

12 godina
neaktivan

koje napajanje da uzmem?

15 godina
Mifa kaže...

koje napajanje da uzmem?

- Preporučio bih ti Corsair CX430.{#}

- Napajanje možeš iskoristit i kod nadogradnje računala u budućnosti.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 8:20 (Valentin17).
18 godina
neaktivan
Mifa kaže...

koje napajanje da uzmem?

Posto nemas zahtjevnu konfiguraciju preporucam ti da ne bacas novce na skupa napajanja vec da uzmes nesto is Cooler Master GX serije (GX 450W) ili B serije

Iz GX serije samo 450 model. Iz B serije snage izmedu 350-400 W ili ako uopce planiras da nadogradujes sistem i imas viska novca onda uzmi Seasonic

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice