Evo ovako imam windows 7 pro
i sad me zivcira ovaj Internet explorer 9
Stalno mi šteka ja bi ga sad htio uklonit
totalno. kao da ga nikad nisam ni imo.
Dali neko zna kako da to uradim
da mi pojasni. Hvala
Evo ovako imam windows 7 pro
i sad me zivcira ovaj Internet explorer 9
Stalno mi šteka ja bi ga sad htio uklonit
totalno. kao da ga nikad nisam ni imo.
Dali neko zna kako da to uradim
da mi pojasni. Hvala
Možeš li objasniti kako ti to stalno šteka ako ga ne koristiš? Ako ga koristiš - zašto ga koristiš?
Microsoft kaže inače da ga se ne može ukloniti. Sad, postoje li neke nasilne metode, ne znam - ako i postoje, pitanje je je li ih uputno izvoditi, s obzirom da je Internet Explorer sastavni dio Windowsa (jezgra IE-a, ne nužno GUI/sučelje/"školjka").
Pa probo sam ga koristit ali me zivcira kad
otvorim msn i na mail da idem
otvara mi njega a ne mozzilu
Zato bi ga pobriso pa bar iz Registri
da se ne pokreče više razumiješ me sad.
ja sam guglao, tako da ne znam da li je ovo valjano, ali probaj, neces nista izgubiti...
Moraš stavit da ti je defaultni browser Firefox, a ne IE.
Inače sve otvara u IEu.
Nikad nisam koristio MSN tako da o tome ne mogu ništa reći. E-mail - kakav e-mail? Neki web-mail? Pa jesi postavio Firefox za defaultni browser? U njegovim opcijama? Check Now?
A lol, zbog asocijacija ti bi uklanjao IE.
Pokreni firefox.
Tools -> Options pa onda tab Advanced. Pri dnu ces imati "Always check to see if Firefox is default browser on startup" stavi kvacicu na to. Pored toga ti je i tipka na kojoj pise "Check now" klikni na nju. Firefox ce ti reci da trenutno nije defaultni browser i pitat ce te zelis li da bude default browser. Problem rijesen.
Ne, ovo je istina.
I meni je GC defaultni browser, pa preko MSN-a otvara sve sa IE.
ja sam guglao, tako da ne znam da li je ovo valjano, ali probaj, neces nista izgubiti...
Naravno da je nevaljalo.
To ne radi
Naravno da je nevaljalo.
Kopirano je sa druge teme na bug-u.
edit;
nevaljaNO :P
Ja vam govorim da je to sve postavljeno
i opet sve otvara IE Zato me i zivcira.
Ne, ovo je istina.
I meni je GC defaultni browser, pa preko MSN-a otvara sve sa IE.
To je onda problem MSN-a, a ne Internet Explorera kao takvog. Znači, ili treba pogledati u njegove opcije (od MSN-a) ili možda ima kakav registry tweak da ne koristi IE, nego defaultni browser. Ili probati pod Start > Default programs - možda tu ima nešto.
Naravno da je nevaljalo.
Kopiranjem loših/neispravnih savjeta oni neće odjednom postati ispravni. 
Naravno da je nevaljalo.
edit;
nevaljaNO :P
Nisi skužio foru. 
Evo pametna riješeno
Zato bi ga pobriso pa bar iz Registri
da se ne pokreče više razumiješ me sad.
U start meniju imaš opciju "Default programs", pa tamo uredi koji ti je defaultni browser.
IE ne možeš maknuti iz sustava. Možeš samo ikonu isključiti.
Evo pametna riješeno
Znači, micanjem kvačice iz Add and Remove uklonio ti se IE9? Zanimljivo je da Microsoft eksplicitno kaže da se IE9 ne može ukloniti jednom kad se instalira. Referenca: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/how-do-i-install-or-uninstall-internet-explorer-9
Edit: jel ti se sad otvara defaultni browser, bez ikakvih problema?
Da sad je sve uredu
Pirat je to ljepo objasnio
i sad ne otvara ništa.
Da sad je sve uredu
Pirat je to ljepo objasnio
i sad ne otvara ništa.
Super.
Sad ponovno čitam članak na Microsoftovom webu i vidim da sam ga trebao pročitati do kraja - ne kaže da se ne može deinstalirati IE9 nego da se može, ali kad ga deinstaliraš, ne vraćaš se na IE koji si prije imao instaliran (dakle, nema automatskog downgradea).