imam problem na laptopu, u zadnje vrjeme kad idem przit cd ili dvd kada dvd-rom podigne okretaje cuje se cudno zujanje cak i treskanje laptopa. kad malo pritisnem na dvd-rom izlaz tada se zujanje malo smanji i nero uspije sprzit cd ili dvd. najcudnije je sta uopce nisam puno dvd-ja sprzio (10max) od kad imam laptop (2 godine). ako bi mi tko mogao pomoci sta da radim, ocito da zamjena dvd-rom-a nije potrebna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li stavljaš kakve naljepnice na DVD ili CD? Jer ako su nekakve naljepnice na njima onda DVD ili CD nisu u ujednaćenom težištu i dolazi do zujanja pri velikim brzinama.
imam problem na laptopu, u zadnje vrjeme kad idem przit cd ili dvd kada dvd-rom podigne okretaje cuje se cudno zujanje cak i treskanje laptopa. kad malo pritisnem na dvd-rom izlaz tada se zujanje malo smanji i nero uspije sprzit cd ili dvd. najcudnije je sta uopce nisam puno dvd-ja sprzio (10max) od kad imam laptop (2 godine). ako bi mi tko mogao pomoci sta da radim, ocito da zamjena dvd-rom-a nije potrebna?
Vjerovatno je u pitanju olabavljena gumice za otvaranje i zatvaranje ladicu. Postoji rješenje da izvadiš staru i umetneš novu gumicu ili promjeniš DVD rom uređaja za laptope. Postoje DVD ROM i DVD RW uređaja.
nije nijedna naljepnica, cisti dvd
Vjerovatno je u pitanju olabavljena gumice za otvaranje i zatvaranje ladicu. Postoji rješenje da izvadiš staru i umetneš novu gumicu ili promjeniš DVD rom uređaja za laptope. Postoje DVD ROM i DVD RW uređaja.
ok, moze li koji dobar link gdje bi mogao vidit kako da to promjenim?
a znam da postoje, moj je onda DVD RW :)
Ma kakva gumica..load remen?on kada uvuce ladicu unutra, njegov dio posla je obavljen, dalje moze biti samo nesto drugo..
A posto nisam cuo zvuk, neznam tocno o cemu je rijec..
zvuk je bas jak, ka sata sam reko dolazi cak i do treskanja laptopa
Jel ti nakon zujanja izbaci cd van?
hm
isti problem imam i ja, čak i mam dojam da mi teže zbog togsa čita, neznam koji je model ali laptop je hp lightscribe pržilica
to mi se dogodi samo kod przenja cd-dvd ja kad postigne bas velike okretaje inace kad nesto pregledavam sa cd.ja ne zuji.
a kad dojde do zujanja kad przim cd tada nero ne izbaci cd nego samo tako zuji
a jel ti mozda laptop na cooleru? mozda nam je do toga?