Jako zujanje dvd-rom

poruka: 11
|
čitano: 4.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jako zujanje dvd-rom

imam problem na laptopu, u zadnje vrjeme kad idem przit cd ili dvd kada dvd-rom podigne okretaje cuje se cudno zujanje cak i treskanje laptopa. kad malo pritisnem na dvd-rom izlaz tada se zujanje malo smanji i nero uspije sprzit cd ili dvd. najcudnije je sta uopce nisam puno dvd-ja sprzio (10max) od kad imam laptop (2 godine). ako bi mi tko mogao pomoci sta da radim, ocito da zamjena dvd-rom-a nije potrebna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jako zujanje dvd-rom

Da li stavljaš kakve naljepnice na DVD ili CD? Jer ako su nekakve naljepnice na njima onda DVD ili CD nisu u ujednaćenom težištu i dolazi do zujanja pri velikim brzinama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 16:38 (Maamen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jako zujanje dvd-rom
juju kaže...

imam problem na laptopu, u zadnje vrjeme kad idem przit cd ili dvd kada dvd-rom podigne okretaje cuje se cudno zujanje cak i treskanje laptopa. kad malo pritisnem na dvd-rom izlaz tada se zujanje malo smanji i nero uspije sprzit cd ili dvd. najcudnije je sta uopce nisam puno dvd-ja sprzio (10max) od kad imam laptop (2 godine). ako bi mi tko mogao pomoci sta da radim, ocito da zamjena dvd-rom-a nije potrebna?

Vjerovatno je u pitanju  olabavljena gumice za otvaranje i zatvaranje ladicu. Postoji rješenje da izvadiš staru i umetneš novu gumicu ili promjeniš DVD rom uređaja za laptope. Postoje DVD ROM i DVD RW uređaja.

Nenad
15 godina
neaktivan

nije nijedna naljepnica, cisti dvd

15 godina
neaktivan
Nello kaže...
juju kaže...

Vjerovatno je u pitanju  olabavljena gumice za otvaranje i zatvaranje ladicu. Postoji rješenje da izvadiš staru i umetneš novu gumicu ili promjeniš DVD rom uređaja za laptope. Postoje DVD ROM i DVD RW uređaja.

ok, moze li koji dobar link gdje bi mogao vidit kako da to promjenim?

a znam da postoje, moj je onda DVD RW :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 19:40 (juju).
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
juju kaže...

Ma kakva gumica..load remen?on kada uvuce ladicu unutra, njegov dio posla je obavljen, dalje moze biti samo nesto drugo..

A posto nisam cuo zvuk, neznam tocno o cemu je rijec..

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Jako zujanje dvd-rom

zvuk je bas jak, ka sata sam reko dolazi cak i do treskanja laptopa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jako zujanje dvd-rom

Jel ti nakon zujanja izbaci cd van?

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hm

isti problem imam i ja, čak i mam dojam da mi teže zbog togsa čita, neznam koji je model ali laptop je hp lightscribe pržilica

Sil
15 godina
neaktivan

to mi se dogodi samo kod przenja cd-dvd ja kad postigne bas velike okretaje inace kad nesto pregledavam sa cd.ja ne zuji.

a kad dojde do zujanja kad przim cd tada nero ne izbaci cd nego samo tako zuji

15 godina
neaktivan

a jel ti mozda laptop na cooleru? mozda nam je do toga?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice