Isprane boje google photos

poruka: 8
|
čitano: 681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
protjeran

Pozdrav, imam problem s fotkama mislim od prekjucer, kad ih uploadam na gdisk/gphotos tamo sve izgleda ok(i na racunalu naravno), no kad ih skinem na mob boje budu isprane:

Probao sam sherati fotku nekome drugome i ista stvar se dogada?! nisam pametan! Inace fotke se obraduju u Adobe Lightrome-u i ovo je cisto nekakav backup. Mobiteli su s android sistemom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: Isprane boje google photos
mrssmit kaže...

Pozdrav, imam problem s fotkama mislim od prekjucer, kad ih uploadam na gdisk/gphotos tamo sve izgleda ok(i na racunalu naravno), no kad ih skinem na mob boje budu isprane: 

Probao sam sherati fotku nekome drugome i ista stvar se dogada?! nisam pametan! Inace fotke se obraduju u Adobe Lightrome-u i ovo je cisto nekakav backup. Mobiteli su s android sistemom.

Ako si na free modelu onda ti slike nisu na google photosu u punoj kvaliteti....

5 godina
protjeran
Posmatrač kaže...
mrssmit kaže...

Ako si na free modelu onda ti slike nisu na google photosu u punoj kvaliteti....

Da na free sam vec "20g" :), imam fotke od 1999g nikad nikakvog problema. Velim od neki dan mi se pojavio taj problem

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 16:31 (mrssmit).
15 godina
neaktivan

Otvori sliku u novoj kartici, pa vidi kakve je kvalitete onda.

5 godina
protjeran

Malo sam googlao i evo nasao sam rijesenje(jednostavno:):

Uglavnom u Lightroome-u je bilo nekim čudom oznaceno ProPhoto RGB a da bi "normalno" funkcionirao google photos mora bit sRGB

uf dobro je

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 16:47 (mrssmit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vidi koji ti je color profil podešen, moguće da ha google ne podržava ili u free ne prihvaća.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
6 godina
mrssmit kaže...

Malo sam googlao i evo nasao sam rijesenje(jednostavno:): 

Uglavnom u Lightroome-u je bilo nekim čudom oznaceno ProPhoto RGB a da bi "normalno" funkcionirao google photos mora bit sRGB

uf dobro je

Jes ti to Apple korisnik pa cim vidis pro padas u trans ;)

Salim se ....

5 godina
protjeran

Ma jok, neznam kak se to desilo. Ali evo vracamo se na staro

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice