Instaliranje novog wina.7

poruka: 17
|
čitano: 3.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan

Pozdrav problem je slijedeci pokrenem pc i udem u bios sve ok postavim da ide preko usb-a restart krece sve ok pojavljuje se logo win se loada dode do menija gdje se bira jezik i tipkovnica i tu nastaje problem nece da prihvati (NEXT) znaci mis i tipkovnica ne reagiraju ima tko kakav savjet 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Instaliranje novog wina.7
JurkiZg88 kaže...

Pozdrav problem je slijedeci pokrenem pc i udem u bios sve ok postavim da ide preko usb-a restart krece sve ok pojavljuje se logo win se loada dode do menija gdje se bira jezik i tipkovnica i tu nastaje problem nece da prihvati (NEXT) znaci mis i tipkovnica ne reagiraju ima tko kakav savjet 

Imaš li kakvu drugu tipkovnicu i miš da probaš ili neku PS/2?

7 godina
neaktivan

ali kad udem u bios oboje radi i mis i tipkovnica normalno sve podesim kad dode do gore navedenog dijela nista mrtvo. mislis da bi drugi mis ili tipkovnica pomogli ?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

evo pronasao sam ps/2 mis i radi sad super ali opet problem nece da mi cita win sa usb-a  dode do instalacije instal now ugasi se svijetlo sa usb i na ekranu se pojavi da se ubaci cd/dvd/ ili usb 

12 godina

Moras u BIOS-u upaliti legacy mod za usb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je problem u nativnoj podršci za USB 3.0 koja nije sastavni dio oriđiđi instalacije windowsa 7 pa probaj u instalaciju dodati podršku za istu, a kako se to radi vidi na googleu ili sl.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Toplo ti preporučam da instalaciju radiš sa DVD-a ako imaš tu mogučnost. Ako nemaš onda imaš probleme. Ja sam to radio neki dan na asrock matićnu i dok nisam skužio kak to ide dobio sam slom živaca. Uspio sam nekako instalirati Win ali mi i dalje nisu radili ni miš ni tipkovnica. Na kraju sam morao spojiti DVD pržilicu da instaliram drivere. Sve u svemu j...l sam se cijeli dan. Vjerojatno na web stranici od tvoje matićne imaš opisan postupak kak se to radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

da problem je sto imam vanjski cd citac i kod kupnje PC sam to izostavio, mislio sam da ce ovako sljakat bez problema ali evo pokusat cu jos par sitnica ako ne prode u servis nek oni to rijese jbg :/

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

da sad sam to pogledao pise da je omogucen

7 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Moras u BIOS-u upaliti legacy mod za usb

da sad sam to gledao pise da je omoguceno

17 godina
neaktivan

Imam Asrock mbo i ima problema sa instaliranjem Windowsa 7. No, pogledaj na internet stranici proizvođača svoje mbo, pod support, kako to riješiti. Mislim da je trebalo preuzeti neki mali software koji se ubaci na instalacijski DVD da sve normalno prođe. Čak, koliko se sjećam, mislim da je striktno navedeno da se preko usb-a ne mogu instalirati win 7 nego samo preko normalnog DVD uređaja u računalu.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 17:50 (Jura iz druge galaksije).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može se jer sam ja nekidan to radil ali je problem ( barem meni bio ) sa usb portovima. Sa dvd-om navodno ide bez problema. Instalacijski usb treba napravit sa Win 7 USB Patcher ( ima uputstvo na asrock stranicama ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Može se jer sam ja nekidan to radil ali je problem ( barem meni bio ) sa usb portovima. Sa dvd-om navodno ide bez problema. Instalacijski usb treba napravit sa Win 7 USB Patcher ( ima uputstvo na asrock stranicama ).

da da to je i meni problem isto sa usb pas ih jebo :) listam stranice valjda cu nesto naci

7 godina
neaktivan

evo radilo je cak je i vrlo jednostavno , iso file ubacis u windows 7 usb patcher i to je to instalira se bez ptoblema jedin problem je sad usb ulaz (mis i tipkovnica ) koji mi jos i dalje ne rade ima tko koju ideju kako to osposobiti?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
JurkiZg88 kaže...

evo radilo je cak je i vrlo jednostavno , iso file ubacis u windows 7 usb patcher i to je to instalira se bez ptoblema jedin problem je sad usb ulaz (mis i tipkovnica ) koji mi jos i dalje ne rade ima tko koju ideju kako to osposobiti?

To je kompliciranje bezveze. Posudis od nekoga opticki citac i nema problema sa BIOS postavkama i trazenjem zasto nece ili zasto se vuce kao smrt - ukoliko dodje do takvih problema.

Sto se tice problema. Sada mi bas i nije jasno dokle si dosao. Kao instalira bez problema, a ne radi mis i tipkovnica ? To mi bas i ne spada pod 'opis' - bez problema.

Jel' to sada znaci da oboje nisu radili cijelo vrijeme ili su prestali raditi nakon instalacije OS-a ?

7 godina
neaktivan

mozda sam krivo napisao usb ulazi ne rade nikako kad krene instalacija wina. dok u biosu rade normalno uzeo sam ps/2 misa onaj nastavak zeleni i mis radi tako sam uspio instalirat win 7 ,sad kad je instaliran pokrene se i sve ok samo usb ulazi i dalje ne rade 

0 0 hvala 0
11 godina

Vidi u Device menager da li imaš žutih oznaka....ako ima znači da nisi instalirao nakon Win7 drajvere za to označeno. Vidi na stranici za tvoju MBO drajvere kad ti već sami system nije napravio update drajvera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice