Hp probook 4710s problem

poruka: 11
|
čitano: 4.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hp probook 4710s problem

Pozdrav svima.

Kad ugasim dotični laptop počme mi treptati narančasta led dioda smješena iznad utora za punjač, nadalje laptop više ne mogu uključiti osim ako nije uključen u struju (neće da se upali na baterija, jeli). Zbog čega je to tako nemam pojma, toplo se nadam da će mi netko pomoći. E da, primjetio sam da kad gasim laptop Outlook 2007 neće da se ugasi, u system tray-u mi stoji siva (disable-irana) ikona sa malim križićem, moram ga ručno ubit kroz task manager. Malo sam googlao i kažu da je to zbog nekih add-onsa ali nisam riješio.

Molim pomoć i unaprijed se zahvaljujem svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hp probook 4710s problem

Hmmmm koji OS koristis?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hp probook 4710s problem
nani kaže...

Pozdrav svima.

Kad ugasim dotični laptop počme mi treptati narančasta led dioda smješena iznad utora za punjač, nadalje laptop više ne mogu uključiti osim ako nije uključen u struju (neće da se upali na baterija, jeli). Zbog čega je to tako nemam pojma, toplo se nadam da će mi netko pomoći. E da, primjetio sam da kad gasim laptop Outlook 2007 neće da se ugasi, u system tray-u mi stoji siva (disable-irana) ikona sa malim križićem, moram ga ručno ubit kroz task manager. Malo sam googlao i kažu da je to zbog nekih add-onsa ali nisam riješio.

Molim pomoć i unaprijed se zahvaljujem svima

Pa ako ti laptop ne radi na bateriji, onda ili je nisi napunio ili je neispravna. Ja kod sebe nisam ni obracao paznju na tu lampicu kod napajanja (cini mi se da svijetli kad se baterija puni).

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan
Hp probook 4710s problem

Ja Mislim da ti nevalja baterija..... Koji os koristiš??? meni kada se puni uvjek svjetli a kada radi na bateriju ili kad je puna ne svijetli.....

dnnn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam i ja problem na istom laptopu!

Nakon instaliranog Windowsa XP-a ne radi mi zvuk uopce nemogu nista slusati na laptopu, skinuo sam drivere s hp-ove strabnice i instalirao ali ipak nece.

Moze neka pomoc??

HVALA!!!

15 godina
Hp probook 4710s problem

redosljed je bitan...

prvo chipset, pa bus HD driveri i na kraju adi soundmax Namigiva

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hp probook 4710s problem

edit. dupliro post Viče

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 21:15 (scaramush).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hp probook 4710s problem

Ja imam sedmicu na njemu... drivere sam ostavio sedmicine po defaultu, jedino sam driver za graficku instalirao i driver za funkcijske tipke.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mscaramush kaže...

redosljed je bitan...

prvo chipset, pa bus HD driveri i na kraju adi soundmax Namigiva

sada sam instalirao tim redom i opet nece, imaju li negdje neke postavke koje da trebam posebno namjestiti ili ako ima jos netko neko rjesenje neka slobodno kaze, sve opcije cu isprobati

16 godina

možda ti je baterija otišla,ja s tim laptopom nisam imao problema osim što je na servisu bio zbog sitnice a ne kvara,mislim da je najbolje rješenje da laptop odneseš na servis,mi samo možemo nagađati,a joj nisam vidio datum kad je postavljeno pitanje

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 13:47 (blackalbum).
16 godina
Hp probook 4710s problem

Pozdrav i izvinjavam se što me dugo nije bilo na forumu.

Imam Win XP OS instaliran.

Problem mi se i dalje zna pojavljivat, nakon što ugasim laptop a i dalje mi gori led dioda samo kratko odvojim bateriju i vratim nazad.

Zna mi se desit da kad koristim lap doma preko vikenda, bez da je priključen na napajanje, te sljedeći radni dan kad dođem na posao i uključim na punjač baterija se ne puni. TJ. ako mi je bat za vikenda ostao na npr 50% i kad ga uključom cijelo vrijeme je status na 50%, ne puni bateriju uopće.

Najgora stvar je što se to desi povremeno pa ne pratim baš ponovljivost. Ne odgovara mi baš slanje u servis pošto radim na njemu stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice