Hp pavilion ne radi

poruka: 2
|
čitano: 1.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Hp pavilion ne radi

radi se o doticnom hpp laptopu,prvo se desavalo da sam od sebe tokom rada pocne na ekranu izbacivati boje (zelena,plava,crvena,bijela,crna)i tako ih vrti u krug nakon toga sam ga ugasio i upalio i sve je normalno radilo do jednom kad je konstantno izbacivao boje bez obzira sto ga ugasim i upalim,nakon toga sam ga spojio s tvom i slika se pokazala i na laptopu i na tvu znaci sve se vidjelo i laptop je uredno radio.sad vise ne baca boje nego nekad kad ga ugasim ili preklopim monitor jednostavno ne reagira,znao sam ga otvoriti i prodrmati kablove unutra i zice i opet je proradio(iskreno ni sam neznam sta mu uradim kad ga otvorim i zatvorim da proradi).naime sinoc sam ga stavio u sleep i htio opet upalit al nista,nula i tako ugasim,upalim al opet nista ventilator vrti,cd rom otvara na tipkovnici svijetli samo lampica od wifi a al ne vrti hadd,jednostavno ga ne pali,probao sam hdd spojit kao eksterni disk i radi znaci nije on krepao.dali netko zna jel u pitanju neki kabel(mozda onaj mali sto spaja hdd i mbo) ili mbo ili graficka i kako bi to provjerio?

0 0 hvala 0
14 godina
Hp pavilion ne radi

- Nosi na servis.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice