Evo ovako imam problem s navedenim laptopom,danas je radio sve 5 i ugasim ga i sada ga nemogu upaliti,stisnem dugme da se upali no blica mi naranđasta ledica tamo gdje uštekam punjač.što da radim? laptop mi treba sutra HITNO!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj bez baterije
probaj bez baterije
Probao i ista stvar,sada sam mu izvadio bio ram i hdd i ostavio 20tak sekundi i vratio sve nazad i radi sada.Može lock.
Kolege forumaši imam jedno pitanje,zanima me kako da na navedenom laptopu napravim da mi tabovi u mozilli ili chromeu na kojima je otvoren youtube da mi svira 1 tab 1 kanal na mixeti 2 tab 2 kanal,znači da puštam glazbu preko 2 taba i da mi rade ispravno kanali na mixeti da mogu mixati glazbu? Trebam hitno imam prekosutra rođendan a moj veliki laptop za svirke je završio u splitu(stari slučajno odneo) pa sad to moram nekako uštimat.
Ljudovi imam problem s ovim laptopom evo nakon pun k vremena sam uspio win xp stavit gore,no sada je problem s wifijem na otvorenu mrežu bez problema se mogu spojiti dok se spajam na mrežu s šifrom on mi izbacuje windows was unable certifikate tako nešto i provjerio na googleu napravio kako je rečeno no isti problem je ostao.Ima tko kakvu ideju? HITNO!
jesi instalirao sp3 i sve updateove za windows?
koja vrsta zaštite je na mreži? probaj stavit wep pa se probaj spojit
jesi instalirao sp3 i sve updateove za windows?
koja vrsta zaštite je na mreži? probaj stavit wep pa se probaj spojit
SP3 Originalan windows je gore,preko kabela sam mu dopustio update,probao s wep i radi iznad toga ništa neće prihvatit,a prije mi je sve uredno radilo na WPA2-PSK.
probaj reinstalirat drivere za mrežnu...trenutno mi drugo ne pada na pamet
probaj reinstalirat drivere za mrežnu...trenutno mi drugo ne pada na pamet
Probao i to,i sada sam promjenio šifru i nakraju mi i na SGSIII i Lumia 610 i drugom laptopu neda spojiti na mrežu,svugdje mi grešku sada baca,tako da sumnjam sad na router,sutra ću posuditi od frenda njegov rezerni pa provjeriti.
resetiraj router, možda pomogne
resetiraj router, možda pomogne
Probao isti problem,spojio se kod susjeda na njegov wifi,postavio sam mu bio WPA2-PSK i sve uredno radilo,dok moj siemens jede g*vna.Može tema pod lock uzročnik problema je pronađen.U pon zovem t-com imam garanciju na tog siemensa tako da moram dobiti novi.