Hard se stalno puni

poruka: 6
|
čitano: 2.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hard se stalno puni

Imam jedan problem ali mi se nemojte smiajt jer sam n00b jer znam nest malo o kompovima :P sad ovkao C disk mi se stanlo puni neznam zasto stalno moram nesto brisati uvjek mi skoro bude na 0 bytova tak mi pise.svaka 2-3 dana nestro moram brisati neznam zasto vec duze vrijeme na njega nisam ni program od 10 mba instaliro molim pomoc ljudi neznam sta mu je stalno mi youtube steka kad se to pojavi tj. opce nece ici onaa crvena traka malo svijetlija kada pokazuje do di se ucitao video.E sad ima puno datoteka ovdje C:\Users\Mario\AppData posto je datoteka bila skrivena nisam nista htio brisat tako da trazim za savjet moje konfe:

Processor:AMD athlon 64 X2 dual-core processor 5400+ 2,80 GHz

Graficka : ATI Radeon HD 2600 Pro

Ram:DDR2 2gb(2x po 1 gb nezz tocni model)

ak bude trebalo jos sta samorecite p.s nadam se da necu zavrsiti na humoru xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hard se stalno puni

http://www.piriform.com/CCLEANER pocisti komp sa ovim programom i pobrisi nepotrebne igre i podatke koji ti ne trebaju...i skeniraj komp da vidis ima li kakvih virusa sa ovim http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hard se stalno puni

Da mu nisu swap fileovi poludjeli?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hard se stalno puni
Sad cu probat sa CCleaner-om a na tom hardu nemam niti jednu igru nista nisam na njega instaliravo mozda slucajno neki programcic od par mb-a a u program fiels imam 7.25 gb-a popunjeno a hard mi ima 80 GB
14 godina
neaktivan
Hard se stalno puni

Evo hvala ljdui onaj CCleaner mi pobriso prek 30 gba xD evo SS 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hard se stalno puni
zelenbic kaže...

Evo hvala ljdui onaj CCleaner mi pobriso prek 30 gba xD evo SS  

eto sad znas za ubuduce...i skeniraj komp sa mbamom...za hvala imas tipku...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 22:51 (zoharbizo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice