Grafička se gasi

poruka: 35
|
čitano: 5.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

Dakle,želi osan u prijatelja kupiti grafičku-ne sjećam se sad imena,uglavnom 512Mb GDDR5 ali mi je reka da se ona digod sama ugasi,tj. nestane signala i samo ponovno  pokretanje kartice bi popravilo.Problem je što nekad bez problema radi 5 minuta nekad 5 sati.Rekli su mu da je moguće da mu grafa nije kompatibilna s matičnom,ali to me nije toliko zanimalo dok nisan skužio da se meni događa isto s mojon grafičkon ASUS EAH8600GT Silent 512Mb GDDR3 i matičnom Asrock G31m-vs2.Znate li u čemu bi moga  bit problem?

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

update: grafička njegova se zove en9800gt ali neka modana pa je gddr5

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grafička se gasi
veki je car kaže...

update: grafička njegova se zove en9800gt ali neka modana pa je gddr5

9800GT sa GDDR5 memorijom ne postoji.Vjerojatno ima HD Radeon 4870 i VRM se pregrijava pa nekad gubi sliku.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

nije radeonka nego ta koju san napisa,gledali smo u gpu-z ali ću je ja popodne donit kući pa isprobat i napisat sve podatke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grafička se gasi

Onda je 9800GT sa GDDR3 memorijom.GDDR5 memoriju nisu ni imale novije serije,tek GTX 4XX ima GDDR5 memoriju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

nezz vidit ćemo popodne pa ćemo razjasniti,ali bitno mi je da ja sad na svojoj to riješim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grafička se gasi

Kartica ti se pregrijava.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

a stavio san ja još dva mala venta na nju i mislio san da san tako riješio taj problem ali morat ću smislit nešto drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička se gasi

stavi temperature grafičke, cijelu konfiguraciju i malo preciznije opiši problem. Je li se ugasi tako da nemaš slike, vent radi na max i moraš ponovno upalit komp?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

u mene je pasivni cooler i kada se ugrije,vidim u programu,(95 stupnjeva) slika se na tren zamrzne i samo nestane slike i moram restartat komp,ali to se nekad i dogodi pri paljenju-na welcome screenu pa trebam reset button stiskat premda to nije zdravo,a za ovu drugu stavljam podatke za 10 minuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
veki je car kaže...

u mene je pasivni cooler i kada se ugrije,vidim u programu,(95 stupnjeva) slika se na tren zamrzne i samo nestane slike i moram restartat komp,ali to se nekad i dogodi pri paljenju-na welcome screenu pa trebam reset button stiskat premda to nije zdravo,a za ovu drugu stavljam podatke za 10 minuta

Ako je pasivni onda će par ventilatora u kućištu pomoći, napravi dobar airflow ili vezicama zaveži vent na njega i problem rješen!

14 godina
neaktivan
veki je car kaže...

yep, previše se zagrijava

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

ok,znači za moju je sređeno,sada druga,donio san je,napravio test i bili ste u pravu evo dokaz:
http://imageshack.us/photo/my-images/513/captureyi.png/ 
a zašto radi ovo što sam opisa {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička se gasi

moguće je da se i ona pregrijava, prati temperaturu. ako nije do pregrijavanja, skini si Bluescreenview, otvori ga i postaj nam screenshot

edit: forum već ima opciju za uploadanje slika, ne trebaš imageshack.

Također, trebamo malo bolju kvalitetu slika

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 19:48 (Immartu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

trenutnno:
GPU Temp :47 °C
Fan speed: 46%
memory used:60MB
GPU load:98% 

ostavit ću igru upaljenu pa ćemo vidit dalje

P.S.

oprostite zbog slika ali na imageshacku san stavio na najvišu rezu ali očito nije dovoljno

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 19:50 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

koliko vridi ova grafa nije loša bar ovako gledajuć

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička se gasi

dobra ali stara. jako stara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
veki je car kaže...

koliko vridi ova grafa nije loša bar ovako gledajuć

120/150kn

16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

vi to mislite da 9800gt košta samo 150 kn,nije valjda,onda ću je dobit za bagatelu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
veki je car kaže...

vi to mislite da 9800gt košta samo 150 kn,nije valjda,onda ću je dobit za bagatelu

Moja greška, mislio sam da je 8600GT, onda nekih 250kn.

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
veki je car kaže...

nova dođe oko 600-700 kn, a polovna, ovisi koliko je stara

16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

pa to san i mislio pajdo mi je daje za 270kn pa ću je uzeti a 8600gt ću prodat za 200 frendu,koji se baš ne razumije u kompove XD,ali hvala na svim odgovorima bar sam saznao u čemu je greška

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička se gasi

e da mi je tebe kao frenda imat :l

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

ahahahahaahah
ne znam je li to pohvala ili pokuda ali bar san se nasmija XD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Immartu kaže...
MARKOZD15 kaže...
veki je car kaže...

U kojoj godini?

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Immartu kaže...
MARKOZD15 kaže...
veki je car kaže...

U kojoj godini?

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=9800gt

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-asus-pcie-nvidia-geforce-en9800gthtdp512md3/17002

još sam i malo rekao

16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

opet problemi s ovom 9800gt samo sve stane,igra se ugasi i nijedan program se više ne može upalit bar ne do odjave i kada se nakon 30 sekundi komp vrati sam sebi izađe greška da driveri nevaljaju a proba san sve vrste od starih do novih,nezz koji je đava 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Immartu kaže...
MARKOZD15 kaže...
Immartu kaže...
MARKOZD15 kaže...
veki je car kaže...

U kojoj godini?

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=9800gt

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-asus-pcie-nvidia-geforce-en9800gthtdp512md3/17002

još sam i malo rekao

Nemogu vjerovati da još taj fosil prodaju, inače ta kartica vrijedi 250kn bez garancije, sa garancijom nešto više.

14 godina
neaktivan
veki je car kaže...

opet problemi s ovom 9800gt samo sve stane,igra se ugasi i nijedan program se više ne može upalit bar ne do odjave i kada se nakon 30 sekundi komp vrati sam sebi izađe greška da driveri nevaljaju a proba san sve vrste od starih do novih,nezz koji je đava 

Ček ček... ajde skini bluescreenview i postaj nam screenshot.

mislim da znam u kojem grmu čući krava.

16 godina
neaktivan
Grafička se gasi

pa reci šta pretpostavljaš neman internet na kompu nego samo na lapu a moran za to sad odspajatt disk iz lapa a to mi se ne da prije večeras

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice