Pozzzz. Imam Ati radeon x300 x550 x1050 series (vrag zna koja je). Kad upalim igricu fps mi naglo padne na 0 i slika u igri mi dođe siva. Kad nesto radim na desktopu ponekad se pojavi neka tocka raznobojne boje. Sad pitanje je dali mi je graficka riknila ili je nesto drugo u pitanju?? MOZE POMOC..............HVALA UNAPRID :d
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozzzz. Imam Ati radeon x300 x550 x1050 series (vrag zna koja je). Kad upalim igricu fps mi naglo padne na 0 i slika u igri mi dođe siva. Kad nesto radim na desktopu ponekad se pojavi neka tocka raznobojne boje. Sad pitanje je dali mi je graficka riknila ili je nesto drugo u pitanju?? MOZE POMOC..............HVALA UNAPRID :d
Najvjerojatnije ti je grafa odletjela na vječna lovišta.
Grafa je 100000% u pitanju ali i možda i napajanje jer nekad se takve slične stavri zanju događati zbog napajanja.
Probaj grafu kod prijatelja ,a ak i tam imas isti problem onda probaj :
Popravak grafičke kartice korištenjem pećnice , nemas kaj izgubit.OK hvala svima :D