Graficka kartica (valjda)

poruka: 5
|
čitano: 1.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozzzz.  Imam Ati radeon x300 x550 x1050 series (vrag zna koja je). Kad upalim igricu fps mi naglo padne na 0 i slika u igri mi dođe siva. Kad nesto radim na desktopu ponekad se pojavi neka tocka raznobojne boje. Sad pitanje je dali mi je graficka riknila ili je nesto drugo u pitanju?? MOZE POMOC..............HVALA UNAPRID :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Graficka kartica (valjda)
i7 extreme kaže...

Pozzzz.   Imam Ati radeon x300 x550 x1050 series (vrag zna koja je). Kad upalim igricu fps mi naglo padne na 0 i slika u igri mi dođe siva. Kad nesto radim na desktopu ponekad se pojavi neka tocka raznobojne boje. Sad pitanje je dali mi je graficka riknila ili je nesto drugo u pitanju?? MOZE POMOC..............HVALA UNAPRID :d

Najvjerojatnije ti je grafa odletjela na vječna lovišta.

14 godina
protjeran
Re: Graficka kartica (valjda)
i7 extreme kaže...

Pozzzz.  Imam Ati radeon x300 x550 x1050 series (vrag zna koja je). Kad upalim igricu fps mi naglo padne na 0 i slika u igri mi dođe siva. Kad nesto radim na desktopu ponekad se pojavi neka tocka raznobojne boje. Sad pitanje je dali mi je graficka riknila ili je nesto drugo u pitanju?? MOZE POMOC..............HVALA UNAPRID :d

Grafa je 100000% u pitanju ali i možda i napajanje jer nekad se takve slične stavri zanju događati zbog napajanja.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
15 godina

Probaj grafu kod prijatelja ,a ak i tam imas isti problem onda probaj :

Popravak grafičke kartice korištenjem pećnice , nemas kaj izgubit.
Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

OK hvala svima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: