Gašenje računara

poruka: 10
|
čitano: 5.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gašenje računara

Pozz susreo sam se sa problemom koji mi se do sada nije dešavao instaliro sam sebi juče MEDAL OF HONOR 2010 igrao sam sve do maloprije dok mi se nije desilo da mi se je računar sam ugasio fraps mi je očitavao 45-50 slika  u sekundi nadam se da me razumijete na šta mislim imam 2 gige rama ddr2 800 mhz imam procesor dual-core cpu5300, 2,60 mhz i grafičku ati radeon hd 4550, stvarno mi nije nimalo jednostavno raspitivao sam se preko facebooka sa prijateljima dok su me neki čak ubijednili da se grafička može zapaliti koliko tu istine ima to bi vas volio pitati da li je moguće da nije do struje znači pc se sam ugasio ,isključio sam sam iz struje i ponovo upalio bez problema šta je po vama ovdje problem i kakvo je vaše mišljenje da li je do grafičke ili pak nije kakva je njezino reagovanje ako nepodržava neku igru da li je može uopće pokrenuti da tu misteriju konačno prevaziđem da li se može grafička zapaliti ili ne šta je po vama najprije zašto mi se je pc ugasio sam vaša pomoć bi mi dobro došla hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Gašenje računara

Uzrok gašenja je najvjerojatnije pregrijavanje. Probaj očitati temperature s nekim programom (kao HWMonitor), pa nam javi. Što se tiče zapaljenja same grafičke, moguće je ako vrm nemože pravilno regulirati napone koji idu do grafičkog čipa, ali tu je većinom uzrok loše ili neispravno napajanje. Ja bih ti preporučio da prvo provjeriš sve temperature, ako se kompjuter pregrijava, trebalo bi promijeniti termalnu pastu i očistiti cijelo računalo od prašine. Imaš na youtube-u mali milijun tutoriala za to. 

Imaš 

tutorial jednog kolege s foruma za čišćenje prašine i zamjene termalne paste.

No matter how far we are, we're always looking at the same sky
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 18:31 (TheAtomicMiner).
12 godina
neaktivan

Skinuo sam program za temperaturu i vaše mišljenje da li smijem išta igrati ili pak očistiti računar i promijeniti pastu imak prvo kako bi ocijenili temperaturu na mom PC

12 godina
neaktivan

I ŠTA BI MI PREPORUČILI VAŠE OSOBNO MIŠLJENJE

12 godina
neaktivan
Gašenje računara

Temperature se čine normalne za kompjuter u stanju mirovanja, ali bi ti ipak preporučio da ga sam očistiš ili da ga daš nekome da ti ga očisti i promjeni termalnu pastu.

No matter how far we are, we're always looking at the same sky

0 0 hvala 0
14 godina
elvedin-didovic kaže...

I ŠTA BI MI PREPORUČILI VAŠE OSOBNO MIŠLJENJE

Dobro što se dereš?

Pitaj si svoje drugare na fejsu i pazi grafa se može zapaliti a s time i ostatak...

12 godina
neaktivan
Gašenje računara

Nisam se derao samo sam stavio velika slova ali ipak hvala {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala vam na pomoći ..

14 godina
Gašenje računara

Ostavi minimaliziran HW monitor i pokreni neku igru na 10-15min i onda tu zaljepi sliku s temperaturama, kao što je kolega rekao vjerojatno se nešto pregrijava pa ti gasi pc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta tu nema da ti nije jednostavno?PC ti se pregrijava, da ti je graficka ''zapalila se'' kako ti kazu kolege, ti sada ne bi bio na igri.Preporuka, precistit pc...Promjeniti pastu na procu.

I nauciti pravila pisanja po netu.Velika slova znace ''VIKANJE''.I drugo...navedene stvari ne raditi sam ukoliko ne znas ispravno odradit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice