evo. u posljednjih 2 tjedana komp mi se svakodnevno gasi sam od sebe (nekad za 5 min kad ga upalim , nekad tek na kraju dana ). i sad. kad se ugasi neželi se odma upaliti več ga treba iza ugasiti, tamo gdje se nalaze svi kablovi, par puta stisnuti on/off button sprijeda, upaliti natrag i opet tiskati button sprijeda. i tek onda se upali. nadam se da ste me razumijeli. e sad. dali je problem u windowsima ili u napajanju (ja mislim da u napajanju). nisam siguran pa pitam vas. napajanje mi je 400w
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo. u posljednjih 2 tjedana komp mi se svakodnevno gasi sam od sebe (nekad za 5 min kad ga upalim , nekad tek na kraju dana ). i sad. kad se ugasi neželi se odma upaliti več ga treba iza ugasiti, tamo gdje se nalaze svi kablovi, par puta stisnuti on/off button sprijeda, upaliti natrag i opet tiskati button sprijeda. i tek onda se upali. nadam se da ste me razumijeli. e sad. dali je problem u windowsima ili u napajanju (ja mislim da u napajanju). nisam siguran pa pitam vas. napajanje mi je 400w
Ajde ispuni Moj PC pa ćemo znat više reć.
Izgleda da se napajanje pregrijava ili je u kvaru.
To se i meni događalo na starom računalu, (Chieftec 400W napajanje). Ali nekada bi znao radit i tjedan dana bez problema...a nekada bi nakon dva, tri sata se ugasio i onda bi trebao isto iza sklopku upalit, ugasit, a nekada izvadit i bateriju iz matične....
Neznam šta je bilo jer sam ga prodao...
Sram te bilo failano napajanje si prodo
C2D E4400 + Thermalteake MiniTyphon
Gigybyte P35-DS3R natična
4GB DDR2 800MHz
XFX 8800 GTS
Chieftec SG-01B kušište
3x92mm ventilatora
Monitor LG Flatron 19"
za 1200 kuna u devetom mjesecu 2010 godine!!
Molim ljepo, pa da je i išao po novo napajanje 
C2D E4400 + Thermalteake MiniTyphon
Gigybyte P35-DS3R natična
4GB DDR2 800MHz
XFX 8800 GTS
Chieftec SG-01B kušište
3x92mm ventilatora
Monitor LG Flatron 19"
za 1200 kuna u devetom mjesecu 2010 godine!!
Molim ljepo, pa da je i išao po novo napajanje 
Imao si 8800GTS na Chieftec 400w napajanju ?
Grafička je veliki potrošač i eto ti zašto se znao gasit.
A zašto je radio dvije godine bez ikakvih problema!!?? Du not fantazirati.
A zašto je radio dvije godine bez ikakvih problema!!?? Du not fantazirati.
Možda je trpio :D
EDIT:
Napajanja ti s vremenom izgube na snazi,još pogotovo nakon 2 god. i na takvom kompu .
problem riješen. sad da raščistimo gašenje kompa. kolko bi me došlo novo napajanje. neko dobro a jeftino
Evo uzmi ovo http://www.protis.hr/products/details/napajanje-430w-corsair-cx-series-cmpsu430cxv2eu/45871 ili http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=052740030 ja bi ti preporcio corsair cx430W jer je kvlatitnije al oba su dobra za male pare.
@The Unforgiven
ma nekih 100 - 150 kuna
@The Unforgiven
ma nekih 100 - 150 kuna
za te pare možeš dobiti samo najgori ms shrot
nikad nemoj ms napajanja uzimat
@The Unforgiven
ma nekih 100 - 150 kuna
Kad vec nemas para onda uzmi ovo polovno http://www.njuskalo.hr/kucista/lc-power-550w-oglas-4121741
Ma moze svatko pljuvati koliko god hoce,ali ja imam ovo napajanje.
Pritome mislim na marku Energon(nikada prije cuo),no kod mene radi vec 4 godine,bez problema.
Burajz mi je kupio istu marku ali 450W(mislim) za male pare i isto vec ako se ne varam 3 god.
Meni za tu marku dovoljno!
Sliku sam nabrzaka "iscupao" tako da nisam 100% jel bas to napajanje imam.Znam sam da je bila onako šrot kutija na kojoj pise Energon
Samo što tvoj sistem trosi cjeli u fullloadu 150W i to napjanje ima 450W.