Eto ja flešao bios na Gigabyte GA-M57SLI-S4 i nije mi prvi put, ali je na toj matičnoj i poslije restarta neće da upali monitor samo ventovi vrte???? Vrag me tjerao da flešam da bih više izvukao iz novog proca 7750. Ima li pomoći?
Hmm pa to mi liči na neku pogrešku pri flaširanju... može biti da je stradalo sve u toj matičnoj.... jer simptomi neuspjelog flašanja su upravo takvi
Ali možda ti je monitor stradao ili grafa( ali to su jako jako male mogućnosti)
Ako imas garanciju, odnesi to i pravise malo lud, meni je upalilo:)
Imam za sve garanciju osim za matičnu a mislim i nadam se da je samo ona rika pa ću u najgoru ruku kupiti novu. Hebi ga svaka se škola plaća, samo da mi je znati di je pošlo po zlu kad je sve išlo kao po loju????
Imam za sve garanciju osim za matičnu a mislim i nadam se da je samo ona rika pa ću u najgoru ruku kupiti novu. Hebi ga svaka se škola plaća, samo da mi je znati di je pošlo po zlu kad je sve išlo kao po loju????
Eto ja flešao bios na Gigabyte GA-M57SLI-S4 i nije mi prvi put, ali je na toj matičnoj i poslije restarta neće da upali monitor samo ventovi vrte???? Vrag me tjerao da flešam da bih više izvukao iz novog proca 7750. Ima li pomoći?
Kad skineš bateriju odmah idu na tvorničke postavke
ah ja sam mijenjao bios tisucu puta na raznim plocama i nikad problem... jedino sto sam ga radio van windowsa
e btw nwmoj da ti je komp uključen u struju jer si ga onda hajeba
Hebem ti BIOS i ko ga izmisli. Na bar 10 kanti sam flešao (uglavnom legama i sve radi i dan danas), a sebi flešam drugi put, ali prvi put iz windoza, rekoh bit će jednostavnije. Tako mi i treba ka izmišljam toplu vodu.
Hebem ti BIOS i ko ga izmisli. Na bar 10 kanti sam flešao (uglavnom legama i sve radi i dan danas), a sebi flešam drugi put, ali prvi put iz windoza, rekoh bit će jednostavnije. Tako mi i treba ka izmišljam toplu vodu.
A jbg stari, tebi je sad najteže, ko će još novu matičnu sad
Flesanje biosa se nikad ne radi iz windowsa,a hebiga ti si to naucio na tezi nacin
Sličan problem jednom sa MSI-pločom...nf3 ako me sjećanje služi
Isto išao flashati iz winsa onim njihovim alatom i ode sve u crnilo nakon restarta
Stvar spasio drugi komp i dobri stari floppy
Tako da ni u tvom slučaju nije nužno da ploča već svira harfu sa anđelima
brate ako ne uspijes zovi pa cemo skupa to rijesit ti ponesi pivo, ja cu cekic... :)
Flesanje biosa se nikad ne radi iz windowsa,a hebiga ti si to naucio na tezi nacin
što ce mu to uopce ima dobar komp ne treba mu takva stvar biosu
Evo me nazad, ali ništa nisam uspio, opet mrak. Nema mi druge nego ću sad popit jednu šljivu, a vjerojatno i 2-3, sutra kupit dvolitru piva i pronać u šupi čekičak, panj već imam pa što kaže Igy po kratkom postupku.
Evo me nazad, ali ništa nisam uspio, opet mrak. Nema mi druge nego ću sad popit jednu šljivu, a vjerojatno i 2-3, sutra kupit dvolitru piva i pronać u šupi čekičak, panj već imam pa što kaže Igy po kratkom postupku.