Flešao bios a poslije nema nikakve slike? Help

poruka: 61
|
čitano: 8.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Eto ja flešao bios na Gigabyte GA-M57SLI-S4 i nije mi prvi put, ali je na toj matičnoj i poslije restarta neće da upali monitor samo ventovi vrte???? Vrag me tjerao da flešam da bih više izvukao iz novog proca 7750. Ima li pomoći?

AMD x2 7750BE (2,7 GHz) AF 64 pro, Gigabyte GA-M57SLI-S4, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmm pa to mi liči na neku pogrešku pri flaširanju... može biti da je stradalo sve u toj matičnoj.... jer simptomi neuspjelog flašanja su upravo takvi

Ali možda ti je monitor stradao ili grafa( ali to su jako jako male mogućnosti)

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imas garanciju, odnesi to i pravise malo lud, meni je upalilo:)

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flešao bios a poslije nema nikakve slike? Help

Imam za sve garanciju osim za matičnu a mislim i nadam se da je samo ona rika pa ću u najgoru ruku kupiti novu. Hebi ga svaka se škola plaća, samo da mi je znati di je pošlo po zlu kad je sve išlo kao po loju????

AMD x2 7750BE (2,7 GHz) AF 64 pro, Gigabyte GA-M57SLI-S4, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W.
17 godina
CUNO kaže...

Imam za sve garanciju osim za matičnu a mislim i nadam se da je samo ona rika pa ću u najgoru ruku kupiti novu. Hebi ga svaka se škola plaća, samo da mi je znati di je pošlo po zlu kad je sve išlo kao po loju????

nemoj fleshat iz windowsa, probaj na dr nacin... ako ne bude islo ponovno stavi bios koji je radio
AMD Athlon X2 7750+ @3.1Ghz / ASUS M3N78-EM / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Eto ja flešao bios na Gigabyte GA-M57SLI-S4 i nije mi prvi put, ali je na toj matičnoj i poslije restarta neće da upali monitor samo ventovi vrte???? Vrag me tjerao da flešam da bih više izvukao iz novog proca 7750. Ima li pomoći?

dobra stara ne diraj dok radi btw mislim da znam kako da to rješiš izvuci baterijicu na matičnoj i cekaj 5 minuta pa je ponovo ubaci trebalo bi radit jer onda ti bios ponovo ne "deautiful" !!!! nemoš niš izgubit!!!!!!!!!!!
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 22:42 (sk8 4 life).
16 godina
sk8 4 life kaže...
CUNO kaže...

dobra stara ne diraj dok radi btw mislim da znam kako da to rješiš izvuci baterijicu na matičnoj i cekaj 5 minuta pa je ponovo ubaci trebalo bi radit jer onda ti bios ponovo ne "deautiful" !!!! nemoš niš izgubit!!!!!!!!!!!
 pokušaj to ako ne ide, jbg dogodi se...
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Bih ja iz dosa (Qflasha), ali nemam ni zrno slike, tako da sam nemoćan. Izgleda da ću morati sutra po novu ploču ako je samo ploča?
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...
Bih ja iz dosa (Qflasha), ali nemam ni zrno slike, tako da sam nemoćan. Izgleda da ću morati sutra po novu ploču ako je samo ploča?
 ne treba ti slika za dignut baterijicu sa matične i uradit što sam ti reka
17 godina
neaktivan
Probao sam clear biosa sa jumperom, pa opet mrak. Možda to sa baterijom jače očisti nego jumper?
16 godina

Kad skineš bateriju odmah idu na tvorničke postavke

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 22:48 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...
Probao sam clear biosa sa jumperom, pa opet mrak. Možda to sa baterijom jače očisti nego jumper?
 ovo sa baterijom ti je ko si ga reinstalira a jumper ti je kao restart vjeruj !!

meni se to dogodilo mislim tako slično kad sam bio malo istraživačkog duha pa sam na biosu prtiska sve i svašta
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 22:49 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
Idem odmah vadit bakteriju, što kažeš nema se više šta izgubit.
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...
Idem odmah vadit bakteriju, što kažeš nema se više šta izgubit.
 tako je !! inace ne hebi puno po biosu jer je to jedan složen chip...nego što drugi misle da je to malo čudo bootanja
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 22:53 (sk8 4 life).
16 godina
sk8 4 life kaže...
CUNO kaže...
 ovo sa baterijom ti je ko si ga reinstalira a jumper ti je kao restart vjeruj !!

meni se to dogodilo mislim tako slično kad sam bio malo istraživačkog duha pa sam na biosu prtiska sve i svašta
 Jel to kad si prvi put uša u bios i htia bit clocker ono samo malo...
17 godina

ah ja sam mijenjao bios tisucu puta na raznim plocama i nikad problem... jedino sto sam ga radio van windowsa

AMD Athlon X2 7750+ @3.1Ghz / ASUS M3N78-EM / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan

e btw nwmoj da ti je komp uključen u struju jer si ga onda hajeba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hebem ti BIOS i ko ga izmisli. Na bar 10 kanti sam flešao (uglavnom legama i sve radi i dan danas), a sebi flešam drugi put, ali prvi put iz windoza, rekoh bit će jednostavnije. Tako mi i treba ka izmišljam toplu vodu.

16 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Hebem ti BIOS i ko ga izmisli. Na bar 10 kanti sam flešao (uglavnom legama i sve radi i dan danas), a sebi flešam drugi put, ali prvi put iz windoza, rekoh bit će jednostavnije. Tako mi i treba ka izmišljam toplu vodu.

dakle nije uspilo ??? a hebiga morat ceš se manit mjesecnog BUG-a i štedit za matičnu...ali nemoj je flešovat
17 godina
neaktivan
ma nije sada mi je od kćerke uključen da mogu postat. Eno moj leži jadan na tabureu, sad sam vratio bateriju pa ću ćerkin odpojit i svoj bolesni spojiti, pa vam se javim za nekih 10-15minuta. HVALA SVIMA, hebi ga puno jelakše kada čovjek nije sam.
16 godina

A jbg stari, tebi je sad najteže, ko će još novu matičnu sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CUNO kaže...
ma nije sada mi je od kćerke uključen da mogu postat. Eno moj leži jadan na tabureu, sad sam vratio bateriju pa ću ćerkin odpojit i svoj bolesni spojiti, pa vam se javim za nekih 10-15minuta. HVALA SVIMA, hebi ga puno jelakše kada čovjek nije sam.
 izvadi ti tu bateriju par puta....
16 godina
neaktivan

Flesanje biosa se nikad ne radi iz windowsa,a hebiga ti si to naucio na tezi nacin

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sličan problem jednom sa MSI-pločom...nf3 ako me sjećanje služi

Isto išao flashati iz winsa onim njihovim alatom i ode sve u crnilo nakon restarta

Stvar spasio drugi komp i dobri stari floppy

Tako da ni u tvom slučaju nije nužno da ploča već svira harfu sa anđelima

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina

brate ako ne uspijes zovi pa cemo skupa to rijesit ti ponesi pivo, ja cu cekic... :)

17 godina
neaktivan
Bili kaže...

Flesanje biosa se nikad ne radi iz windowsa,a hebiga ti si to naucio na tezi nacin

Može i iz windowsa,kod mene nema problema.
17 godina
Bugy kaže...
Bili kaže...

Može i iz windowsa,kod mene nema problema.
 a moze samo to bas nije najpreporucljivije, mnogo veca mogucnost za gresku....
16 godina
neaktivan

što ce mu to uopce ima dobar komp ne treba mu takva stvar biosu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo me nazad, ali ništa nisam uspio, opet mrak. Nema mi druge nego ću sad popit jednu šljivu, a vjerojatno i 2-3, sutra kupit dvolitru piva i pronać u šupi čekičak, panj već imam pa što kaže Igy po kratkom postupku.

16 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Evo me nazad, ali ništa nisam uspio, opet mrak. Nema mi druge nego ću sad popit jednu šljivu, a vjerojatno i 2-3, sutra kupit dvolitru piva i pronać u šupi čekičak, panj već imam pa što kaže Igy po kratkom postupku.

R.I.P tvojoj matičnoj ka se gospon CUNO opije
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice