pozz!
jel tko slao taj HDD Verbatim 250GB na srvis? jel priznaju jamstvo? dali naplaćuju prijevoz od korisnika do servisa?
tako da ga ne šaljem ak će me poštarina koštat po 50 kn u svakom smjeru.
pozz!
jel tko slao taj HDD Verbatim 250GB na srvis? jel priznaju jamstvo? dali naplaćuju prijevoz od korisnika do servisa?
tako da ga ne šaljem ak će me poštarina koštat po 50 kn u svakom smjeru.
Frendu je krepao (elektronika u kucistu) i odnesao ga je ovdje te su mu se javili kroz 2 tjedna da dodje po njega. Zamjenili su mu elektroniku. T-Com je uzimao te diskove preko Makro mikroa te se njima obrati za servis.
Ma je li to naš t-com opet dijeli ultra kvalitetene proizvode?
ja imo istog....krepo za 2h od otvaranja iz kutije....poludio!!!!
raskopo ga...maknio onaj ko pretvarac sta ide iz SATA=>USB..
spojio ga na sata...i ostavio u kucistu :D
A otkad T-Com dijeli nešto kvalitetno
hehehe...nikad nije niti ce!!
A bas me interesira kakva je ova kamera sta je djele za 1kn
naravno... MaxTV 24mj...ugovor.. :-P
zaspamali ste ga totalno!
ponovo pitam: dali se isplati slat na servis jer bi poštarina trebala bit na njihov račun. dali je itko nosio na servis u Makro/Mikro i dali su mu proznali jamstvo?
hvala
jel mi može netko reč kak da ga spojim u kučištu otvorio sam ga i maknuo onu ploču za pretvaranje i šta sad
ja imo istog....krepo za 2h od otvaranja iz kutije....poludio!!!!
raskopo ga...maknio onaj ko pretvarac sta ide iz SATA=>USB..
spojio ga na sata...i ostavio u kucistu :D
Jel ti radi tako išta brže?
da...masu brže!
Ma je li to naš t-com opet dijeli ultra kvalitetene proizvode?
A otkad T-Com dijeli nešto kvalitetno
hehehe...nikad nije niti ce!!
A bas me interesira kakva je ova kamera sta je djele za 1kn
naravno... MaxTV 24mj...ugovor.. :-P
Ajde ne spamajte za bezveze ako pojma nemate. Mome frendu taj verbatimov disk radi bez greške već 5 mjeseci, uz to da je cijelo vrijeme prikopčan na komp sa svakodnevnim "roštiljanjem" po njemu. Pa mi onda recite da nevalja. Dobro, može biri da rikne tu i tamo koji, pa nije sve bez greške (ili ih korisnici sami pokvare, pa se čude). Sada je t-com u zadnjoj akciji dijelio transcend storejet 25m. Imam ga, radi bez greške, lijepo izgleda, gumen izvana, u bugu u testu hard diskova, čini mi se da je bio među boljima prema brzini rada. Tako da baš nebi rekao da ne valjaju ništa
kada se otvori kuciste harda ima li ispod kakva naljepnica za garanciju? rikno mi je hard a ako ga budem slao da mi ga srede nece mi sacuvati podatke tako da bih prvo ja sam prebacio preko SATA jer mi usb kabal nesto sere
kada se otvori kuciste harda ima li ispod kakva naljepnica za garanciju? rikno mi je hard a ako ga budem slao da mi ga srede nece mi sacuvati podatke tako da bih prvo ja sam prebacio preko SATA jer mi usb kabal nesto sere
USB kablove koje dobijete s Verbatimima i storeYet diskovima možete odmah baciti u smeće jer su dno dna. prvo kupi pošteni kabl od 100kn pa onda pogledaj radi li disk ok.
e sad je gotovo kad je to otislo k vragu, probao sam i s drugim kablom ali ne radi, u hardu kao da malo ima struje, malo nema. plava lampica non stop treperi iako ne bi smjela