Emachines E642G

poruka: 4
|
čitano: 976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Emachines E642G

Pozz.. 

Evo ovako imam laptop kao iz naslova... Problem je u tome, sta su mi temperature skroz visoko  znaci GPU , CPU  cak i HDD od 70c  do 90c  

Imao sam unutra SSD mislio sam da se grije radi njega, jer je bio dosta usporen, nakon sta sam zamijenio to jest vratio stari HDD Cuo mi je kratki " BEEP " Misliio sam da su rami , no pokusao sam izvaditi jednu plocicu pa drugu i opet je isto. Tako da sam vratio nazad SSD i vidio da nije do njega, frisko instaliran " org " windows... 

I jednostavno mi se smrze na par sec. i na manjim temparaturama... I nakon toga samo se ugasi ... I onda radi 2-5 min... " nekad i manje " A nekad 1h bez problema s tim da radim po njemu najnormalnije ... 

Vise o samom laptopu : 

AMD Athlon(tm) II P320 Dual-core 2.1GHz
ATI Mobility Radeon HD 5400 series
4 GB ddr2

Hvala unaprijed na pomoci. 

Finger Up :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 22:55 (razermario).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Emachines E642G

Odvrti memtest 8-9 pasova , provjeri HDD sa HDtune , ako si strucan promjeni paste na cpu i gpu i propusi hladnjak kompresorom ako imas , ako ne ocisti ga cetkicom.

13 godina
Re: Emachines E642G
hawkhawk kaže...

Odvrti memtest 8-9 pasova , provjeri HDD sa HDtune , ako si strucan promjeni paste na cpu i gpu i propusi hladnjak kompresorom ako imas , ako ne ocisti ga cetkicom.

hmm... brze i je da rucno promijenim ponovo rame i provijerim...  A sa HDD je sve uredu .. posto sam probao i SSD main i obicni ... A CPU I GPU ne znam , niti bi sam dirao da nesta S***** .... Probo sam ispuhati sa usisavacem al ne moze to tolko proci posto su linije skorz malo za ventilator... I oko kolko bi doslo , da mi to neko napravi , " zamijeni paste " U trgovini ? 

Finger Up :)
11 godina
neaktivan
Emachines E642G

Koliko koristis taj laptop?,, idi u neki servis mislim da ti ne bi vise uzeli od 20-30 €

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice