DVI-D na VGA adapter

poruka: 26
|
čitano: 30.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

Pozdrav svima.Zanimam me ako netko zna gdje ima za kupiti DVI-D adapter( znaci onaj koji nema pinove iznad ili ispod onog duguljastog pina) prosao sam par shopova i nigdje to ne mogu naci. ljudi pomazite :) hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

Inače ti takvi adapteri dolaze s grafičkim karticama, pa ako imas kojeg prijatelja u blizini a da mu ne treba neka ti "posudi" Belji se.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: DVI-D na VGA adapter
Death_Shade kaže...

Pozdrav svima.Zanimam me ako netko zna gdje ima za kupiti DVI-D adapter( znaci onaj koji nema pinove iznad ili ispod onog duguljastog pina) prosao sam par shopova i nigdje to ne mogu naci. ljudi pomazite :) hvala

-naslov DVI-D na VGA -ne postoji, jer je 'D' samo digital, dok je VGA analog. Upravo trebaš suprotno od 'D'.

-DVI

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
DVI-D na VGA adapter

Jel to ono - u GPU ti je DVI a monitor ti ima VGA konektor?

Ako je tako, zaboravi, osim ako ti nema neki frend.

Eventualno bi probao u chipoteci, tamo imaju sve i svasta. Ako nema tamo, nema nigdje.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Death_Shade kaže...

DVI-D je samo digitalni siganl. DVI-I ima i digitalni i analogni, a analogni signal je upravo na tim pinovima iznad i ispod duguljastog.

Sa DVI-D na VGA ne možeš naći adaptor, već konvertor (znaći da baš aktivno pretvara signal) i to ćeš jako teško naći i vjerojatno će po cijeni biti usporediv s polovnim monitorom koji ima DVI ulaz.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

Hvala ljudi nasao sam konverter jest da je papren po cijeni ali nasao sam ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DVI-D na VGA adapter

-zato postoje različite riječi, adapter i konverter... da bi se razlikovale stvari koje označuju. Namigiva

-Nekako mi nije jasan razlog kupnje opisanog konvertera, jer svaka VGA ima bar jedan DVI i bez problema ide s adapterom na VGA, dok su cijenom daleko povoljnije nego konverteri.

Koja je namjena?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-zato postoje različite riječi, adapter i konverter... da bi se razlikovale stvari koje označuju. Namigiva

-Nekako mi nije jasan razlog kupnje opisanog konvertera, jer svaka VGA ima bar jedan DVI i bez problema ide s adapterom na VGA, dok su cijenom daleko povoljnije nego konverteri.

Koja je namjena?

Stvar je bila vise poslovna. Naime monitor koji je dolazio uz laptop ima samo vga izlaz i preko njega ima sjenjcanje slike(monitor je testiran na vise laptopa i utvrdilo se da slika ne moze biti kristalno cista na 22" koji idu preko vga kabla). Tako da smo rijesenje pronasli direktno kod HP-a.

17 godina

-OK, samo je pitanje onda trebalo biti VGA na DVI-D, što bi odmah značilo konverter. Uz podatak da se želi s notebooka eliminiralo mi moguću kupnju VGA kartice (za računalo) jer je bar dvostruko jeftinije od konvertera.. -prije bi došli do rješenja. (možda).

- Važno da je rješeno... :)

btw. ako je noviji notebook, možda ima HDMI (?), to bi također bilo brže, jeftinije i kvalitetnije od ovog rješenja.  (HDMI-na-DVI, samo adapter).

16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

pozz,meni bih takodjer trebao taj adapter,planiram nabaviti jos jedan crt monitor i spojiti s grafom tako da imam dual monitor,to mi je   neophodno u ovim trenutcima,ali me zanima kako cu ga spojiti ako imam samo jedan vga izlaz,moze li se uciniti ista sa dvi izlazom

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: DVI-D na VGA adapter
nazi commander kaže...

pozz,meni bih takodjer trebao taj adapter,planiram nabaviti jos jedan crt monitor i spojiti s grafom tako da imam dual monitor,to mi je   neophodno u ovim trenutcima,ali me zanima kako cu ga spojiti ako imam samo jedan vga izlaz,moze li se uciniti ista sa dvi izlazom

Pogledaj da li ti grafička podržava spajanje VGA monitora na DVI izlaz preko adaptora i drugog monitora na VGA u isto vrijeme. Ako podržava, nema problema (adaptor je 10-15 kn ako ga već nemaš), a ako ne podržava onda ti je najjeftinije rješenje kupiti LCD s DVI ulazom.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina

-može, jer na VGA-kartici DVI je zapravo DVI-I, kad kartica nema VGA konektor obično se dobije adapter na VGA (D-sub) ili ga kupiš. Ovisi o opcijama drivera može biti manje ili više komplicirano dok ne postaviš željenu kombinaciju, počni s cloniranjem (identično) na oba monitora dok dual radi neovisno ili ih spajaš i jednu površinu. Zna biti problema ako su različitih rezolucija (i refreasha) ali to najviše ovisi o driveru...

16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

grafa mi ima dl-dvi izlaz,jedan vga i jedan hdmi...znaci,meni treba vga to dvi ili dvi to vga,tako sam shvatio

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
DVI-D na VGA adapter

ja sam jedan kupio u hgspotu, nije tako davno bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
nazi commander kaže...

ne, bio je ovaj standardan koji se dobije uz grafičku, mislim da čak to nije bilo u prodaji (no to nije bitno)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 11:30 (igy).
16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

ugl,meni je bitno da uspijem preko dvia   spojit crt monitor

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
nazi commander kaže...

ugl,meni je bitno da uspijem preko dvia   spojit crt monitor

ako imaš hgspot u blizini, idi i pitaj

16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

ovo sam nasao u kutiji od stare grafe,sry na kvaliteti(digic mi nije pri ruci)...jel to to?

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
nazi commander kaže...

ovo sam nasao u kutiji od stare grafe,sry na kvaliteti(digic mi nije pri ruci)...jel to to?

to je isto dvi-a, ne dvi-i. probaj spojit pa vidi jel radi, znam da je dvi-a za analogno, a dvi-i je za i jedno i drugo, valjda bi trebalo raditi

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 11:45 (igy).
16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

s obzirom da je monitor crt i da ide iz dvi u vga mislim da ce radit

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
igy kaže...

to je isto dvi-a, ne dvi-i. probaj spojit pa vidi jel radi, znam da je dvi-a za analogno, a dvi-i je za i jedno i drugo, valjda bi trebalo raditi

U DVI-I ide DVI-A i DVI-D tako da će sigurno raditi. DVI-I na VGA nema smisla jer se ionako koriste samo oni pinovi koji postoje na DVI-A standardu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

znaci da spojim direktno sa dvi?

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
nazi commander kaže...

znaci da spojim direktno sa dvi?

da

15 godina
DVI-D na VGA adapter

ako jos ko treba imate ovdje jeftin dvi to vga adapter - 17kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVI-D na VGA adapter

hvala ljudi na pomoci,sve sam spojio i radi sve normalno,znaci stavio sam dvi to vga adapter,prikljucio,sve bez problema :D

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice