Dvd snimač Problem

poruka: 38
|
čitano: 4.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dvd snimač Problem
rappy kaže...

Ne mogu uopće da stavim taj firmware skino sam ga i kliknem na njega

izbacuje windows error

Probaj pokrenuti u support mode za neku stariju verziju windowsa. Kada je izašao taj firmware Windowsa 7 nije bilo (ako se ne varam).

I da, oraš pokrenuti kao administrator te u čitaću nesmije biti medij odnosno čitać mora biti prazan.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan
Re: Dvd snimač Problem

Imam windows xp, i neče opet,

Rappy
17 godina
Dvd snimač Problem

Ja sam prema podatcima s slike koju si stavio tražio model pržilice (pošto nigdje nisi naveo koja je pržiica) i pronašao navedeni firmware.

No možda se ne radi o pržilici za koju sam ja gledao. Koju točno pržilicu imaš (što piše u device manageru)?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dvd snimač Problem
Gledaj nikada se ne prži na največim brzinama radi dužeg vijeka dvd pržilice, a probaj zapržiti cd-R pa vidi koja je brzina, ako je ista brzina onda je pržilica gotova odnosno samo za čitanje možda i slušanje mp3.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dvd snimač Problem

nemam sad obićnih cd-e kod sebe  probat ču ćim ih kupim, ali mi nije jasno kako ne želi Firmware  instalirat

Ja se ne kužim baš u to prijatelj je isprobavo neke djelove, na mojo matičnoj, možda je nešta zajebo

sa kablovima nisam siguran jer neznam ni kako su bili uključeni kablovi,

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dvd snimač Problem

ne vjerujem da su kablovi , a flashanje novim firmwareom moraš znati toćno koji model dvd pržilice sa svim dostupnim podatcima i onda ga skinuti od suporta proizvođaća ako ga ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dvd snimač Problem

Evo ljudi sve sam probo i otvaro sam pržilicu i čistio, Ali opet neče da mi snima na večoj brzini,

dali ima tko još koju ideju šta bi moglo bit,

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dvd snimač Problem

ovako dvd pržilice sve u sistemu svoje pokretačke snage imaju gumicu kao nekakav prijenos vrtnje tako da je to jedna od mogučnosti da ne funkcionira zbog labavosti odnosno rastegnula se, probaj na drugu kutiju spojiti pa vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice