DVD pržilica - problem

poruka: 15
|
čitano: 2.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

Ovako, imam pc star 7-8 god zajedno sa pržilicom koja bi mogla bit stara kojih 5-6 god... I sve mi ok radi, šta god snimim na pc-u mi očitava... Međutim cura mi je sa svog laptopa spržila na dosta dvd-a jednu seriju i pržilica mi to ne želi očitat...

Nije da pokušava, neg uopće ni to, stavim dvd zazuji sec i ko da se ugasi, ništa... Stavim svoje dvd-e normalno rade... Probam drugdje njezine dvd-e, reko možda je problem u njima al ne, normalno rade...  Do sad mi nikad nije to još napravio da ga uopće nit ne zavrti, bilo je slučajeva kad ga pokušavo očitat i onda pokazo da nema niš al sad niti to... Ona je isprva mislila da je problem u + i - dvd-ima al čita mi oboje...

Probao sam staviti novu verziju firmware-a al opet niš, isto se dešava.... Jel neko zna možda problem? Ne bi htio ić kupovat novu pržilicu jer mi ova stara, budući da mi ova prži dobro i sve čita osim tih dvd-ova....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

na kojoj je brzini przila?

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

...vjerojatno ti je cura spržila te DVD-e na maksimalnoj brzini...nek' uspori malo...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DVD pržilica - problem

Moguće da je jednostavno problem u medijima.

Možeš li sa svojom pržilicom snimati na istu vrstu medija na koje ti je cura snimala?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 12:52 (Schumix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

ma najbolje kupi novu pržilicu nije to puno para

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

Najvjerojatnije brzina prženja,neka smanji na 8x pa onda probaj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

A to je i meni palo na pamet, nismo probali još sa manjom brzinom... Njena max brzina je 8 puta, lijepo joj rekoh nek stavi na jednu manje, tak ja uvijek u vezi svega kaj si snimam, ali ne, tvrdoglavo stvorenje...

Probat ćemo pržiti na manjoj brzini pa ćemo vidjet...

Svima hvala na odgovoru :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

Ljudi ništa, probali smo spržiti dvd sa manjom brzinom al opet isto, ne očitava....

Možda bih ipak trebo novu pržilicu kupit iako mi je žao ove kad radi osim tih prokletih dvd-a kaj mi cura spržila... Jedino mogu na eksterni prebacit i kod kuće spržit....

0 0 hvala 0
16 godina
RE: DVD pržilica - problem
blacky7 kaže...

Ljudi ništa, probali smo spržiti dvd sa manjom brzinom al opet isto, ne očitava....

Možda bih ipak trebo novu pržilicu kupit iako mi je žao ove kad radi osim tih prokletih dvd-a kaj mi cura spržila... Jedino mogu na eksterni prebacit i kod kuće spržit....

ja svoje uvijek pržim na 4 puta iako je tava nova

15 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

Ona je bila spržila na max tj 8x, ja reko sprži na 4x al niš, ne reagira  :S

0 0 hvala 0
16 godina
RE: DVD pržilica - problem
blacky7 kaže...

Ona je bila spržila na max tj 8x, ja reko sprži na 4x al niš, ne reagira  :S

tada ti je odgovor nova pržilica imaš ih za 180 i nešto kuna

16 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

Jeste li probali snimati na istu vrstu medija: DVD +R, DVD -R, jer neki snimači bolje čitaju i pišu na određenu vrstu medija..

Jer meni moj DVD Player SHARP uopšte neće da čita DVD +R medije tako da kada kupujem prazne DVD-e pazim da kupim one na kojima je oznaka DVD -R..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

Ma nije problem u tome... Dok ja snimim sa svog laptopa na pc-u mi prima i dvd- i dvd +

Inače mi ne bi bio bed jer na laptopu mi prima te dvd-e, al nemam stalno pristup laptopu jer nije baš moj neg od starcov a njima stalno treba...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem
nova pržilica 180 kn i miran si...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD pržilica - problem

...uz novu pržilicu ćeš morati uzeti i novi IDE ATA kabel jer vjerojatno imaš stari 40 žilni pa ti nova neće

raditi u DMA modu...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice