dvd-e neprepoznaje

poruka: 6
|
čitano: 964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
dvd-e neprepoznaje

imam problem s dvd-eom. od kad sam stavio nove komponente win.mi neprepoznaje dvd-e u systemu samo pise cd-e uredaj. stavio sam nove kablove, probo stavit drugi dvd-e al komp.ih uopce neprepozna :( 

u my computeru imam samo jednu ikonu od cd-ea i to je od demon toolsa a ove od dvd-a uopce nema.

dali netko zna u cemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: dvd-e neprepoznaje

Ne mogu nać kristalnu kuglu, izgleda da mi ju Vidoviti Milan nije vratio.

Ali ovako odokativno, nisi nešto dobro spojio. Možda bi malo podataka (koja MBO, koji CD/DVD drive...) pomoglo.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 14:14 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

dvd-e se otvara i sve cita al ga win neprepoznaje :( stavio sam novi sata kabal i opet nista. 

maticna je asus p7p55d a dvd-e je neki lg neznam sad tocno koji model 

17 godina
odjavljen

E sad je već bolje.

To što se ladica otvara, to ne znači ništa osim da je napon OK. Ladicu možeš otvoriti i bez spojenog SATA kabela. Jesi pokušao spojit pržilicu na koji drugi SATA port? Naravno, komp mora biti ugašen dok spajaš/prespajaš. Digni neki live linux sa USBa da se uvjeriš da nije problem u windowsima. Ako u linuxu radi kako treba, imaš softverski problem.

Ako ni na linuxu ne radi, isprobaj je u drugom kompu. Ako ni tamo ne radi, pržilica ne valja.

[edit] - nisam siguran jesam te dobro skužio. Dal pržilicu vidiš u device manageru?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 14:24 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan
dvd-e neprepoznaje

ne nevidi se przilica uopce da je ima u komp. dok sam imo demon tools imo sam samo ikonu od cd-e i u device manageru je pisalo cd-e uredaj kad sam njega izbriso sad vise nema nista. 

stavio sam drugi dvd-e uredaj unutra i opet mi neprepoznaje ni njega. mislim da imam samo 1 sata utor

ma nerazumijem se ja bas u taj linux i te stvari :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dvd-e neprepoznaje

Probaj reinstalirati windowse (prije toga namjesti sve kablove). Windows bi trebao sam skužiti sve komponente koje imaš i u koje stockete su umetnuti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice