Duljina DVI/VGA kabela

poruka: 6
|
čitano: 4.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Duljina DVI/VGA kabela

Pozdrav,

Namjeravam spojiti racunalo sa LCD TV-om. Graficka je neka iz geforce 5xxx FX serije (NV30). Graficka ima i VGA i DVI izlaze. Problem je sto je TV udaljen od kompa 10 m. Cijena VGA/DVI kabela duzine 10m je nekih 100-120 kn, pa me zanima da li ce ovo raditi s obzirom da je udaljenost poprilicna.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duljina DVI/VGA kabela

Radit će!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duljina DVI/VGA kabela

Mislim da bi ti bolji izbor bio DVI. Sa lošijim VGA kablovima se zna javiti ghosting kod tako velikih duljina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duljina DVI/VGA kabela

za to ne znam kod mene na poslu ima spojeno par projektora sa tom udaljenosti, neki vga neki dvi i nisam vidio još problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Duljina DVI/VGA kabela

Ako mozes malo vise izdvojit za kabel kupi ovaj dvi..Al s njim nema nikakvih problema (ghosting).

http://www.hama.hr/hr/pc_i_prijenosna_racunala/dvi_kabel_single_link_dvi_utikac__dvi_utikac_10_m/46794#breadcrump

vozdra!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Duljina DVI/VGA kabela
Ivche kaže...

za to ne znam kod mene na poslu ima spojeno par projektora sa tom udaljenosti, neki vga neki dvi i nisam vidio još problema...

Neki dan sam je jedan kolega na forumu otvorio temu zbog takvog problema. I jedan moj frend je isto takav problem imao s VGA kablom od 5 metara. S druge strane, i kod mene na faksu su u dvoranama VGA kablovi koji idu do projektora na stropu i imaju vjerojatno par desetaka metara pa sve dobro radi. Samo kažem da je moguće da ti se pojave takvi problemi u određenim uvjetima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice