Driveri za Smartbox volan

poruka: 16
|
čitano: 21.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav.

Od frenda sam nabavio ovaj volan, međutim on nema drivere, a na W7 ga ne prepoznaje.

Na netu sam tražio i nigdje nisam našao drivere za taj volan.

Ako netko ima taj volan i drivere, može li ih puknut na RS ili imate možda neko drugo rješenje?

Hvala :)

Ovdje je slika volana, ne znam točan model.

U životu prolazi samo vjeran pas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Driveri za Smartbox volan
kompotko kaže...

Pozdrav.

Od frenda sam nabavio ovaj volan, međutim on nema drivere, a na W7 ga ne prepoznaje.

Na netu sam tražio i nigdje nisam našao drivere za taj volan.

Ako netko ima taj volan i drivere, može li ih puknut na RS ili imate možda neko drugo rješenje?

Hvala :)

Ovdje je slika volana, ne znam točan model.

Imo sam takav volan on nema drivere! nisam ih dobio kupio sam ga bio prije par godina i shebo se,drivera nema ide od win 95 do win xp sp3 na novije nejde!

P.S Meni je taj volan radio na win 7 sad sam se sjetio baš sam igro Crash Time III kad sam igro s njime i taman 2 dana prije nego što ću uzet novi volan ovaj je krepo

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 13:17 (Mato_Ivanovac).
17 godina

Imam isti taj volan i Windows 7 mi ga također ne prepoznaje,čak ni dok instaliram drivere i napravim mu manualni path do direktorija drivera.Sreća da san sačuvao drivere,evo uploado sam ti pa ti pokušaj nešto sredit.Ako uspiješ javi kak si složio.

http://uploading.com/files/87744f47/smartbox.rar/

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ne znam koliko je dugo ova tema 'neaktivna', ali ja sam prije par dana nabavio isti volan, i dakako suočio sam se s istim problemom, volan nije radio na sedmici. Probao sam ga koristiti na xp (sp3), ali opet nije radio! Instalirao sam drivere s gore navedenog linka, ali opet ništa...Na volanu blinka crvena lampica, tako da mislim da nije pokvaren, ali svejedno, nikako, ali nikako neće da proradi..Ima li tko kakve ideje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Driveri za Smartbox volan
Riker kaže...

Ne znam koliko je dugo ova tema 'neaktivna', ali ja sam prije par dana nabavio isti volan, i dakako suočio sam se s istim problemom, volan nije radio na sedmici. Probao sam ga koristiti na xp (sp3), ali opet nije radio! Instalirao sam drivere s gore navedenog linka, ali opet ništa...Na volanu blinka crvena lampica, tako da mislim da nije pokvaren, ali svejedno, nikako, ali nikako neće da proradi..Ima li tko kakve ideje?

Ja sam na starom kompu na kojem je instaliran XP SP3 instaliro ove drivere i volan radi,samo me muči šta na sedmici neće.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan

Meni neće ni na xp-u. Jednostavno neće. Instaliram te drivere, i sve je ok, ali nikako ga ne prepoznaje...A što se tiče sedmice, što misliš da mi napišemo drivere za taj volan? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma nisam trebo ni kupovat taj čajna šrot,prije pet godina je koštao 300 kn.Za te novce sad dobiješ  ovo što je 10 puta kvalitetnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 11:19 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima i jeftinijih, npr. ovaj u Linksu..a što se tiče onoga, ja sam ga već rastavio i sada je u komadima...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma i Genius je kineska marka,al ipak je kvalitetniji od ovog Smartboxa.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali ne kužim kako tebi radi na xp-u..Ja sam ga uzeo od frenda koji ga je i koristio na xp-u, i kaže da nije imao problema s njim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja cu više izluditi sa ovim smartbox volanom prijatelj mi ga posudio i kaze njemu sve radilo na windows 7 a ja već 3 dana tražim drivere za taj glupi volan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel ko zna kako napraviti da volan na skretanju za deso nekasni .... ????

Roby

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam isti taj volan, te mi nemam drivere za njega. Sad ne znam dal sam izgubio CD ili ga uopće nije bilo ( jer inače te stvari čuvam). Davno sam ga koristio na XP-u i sve je bilo ok (mada nisam siguran možda sam ga i na win7 koristio). Uglavnom sada bih ga opet stavio na win7 ali neće, ne prepoznaje ga,  a na netu nema drivera. Za ovaj link gore u postu s driverima javlja da je neki trojan, a uspust su to drajevi za xp ne? 

Je riješio tko taj problem da mu radi na win7, i je ima tko drivere za ih stavi?? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam isti problem kao i svi ostali nece prepoznati na win 7, a ovaj link za driver gore ne radi :/ pa ako netko ima neko rjesenje molim vas...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

slusajte ljudi taj volan je stariji od moje prababe tako da ja msm da nema drivera za win 7!!!

a ako budem nasao javiti cuvam

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
Re: Driveri za Smartbox volan
lupež kaže...

slusajte ljudi taj volan je stariji od moje prababe tako da ja msm da nema drivera za win 7!!!

a ako budem nasao javiti cuvam

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice