Dell u2312hm problem

poruka: 8
|
čitano: 3.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dell u2312hm problem

Pozz ekipa,

Imam jedan problem sa navedenim monitorom...Znaci svaki puta mi pise "entering power save mode",treba mi po pola sata da upalim racunalo...Zna netko u cemu je problem?

Da probam kupit novi dvi kabel il sta? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dell u2312hm problem
hrza kaže...

Pozz ekipa,

Imam jedan problem sa navedenim monitorom...Znaci svaki puta mi pise "entering power save mode",treba mi po pola sata da upalim racunalo...Zna netko u cemu je problem?

Ajde ti lijepo otvori računalo, izvadi grafičku karticu (ukoliko imaš dedicated PCI) te joj doslovno

ispuši konektor te također ispuši i PCI slot iz koje si je izvadio.

Ukoliko dotična kartica ima 2x DVI konektora, probaj zamijeniti port

te provjeriti sam kabel za znakove oštećenja.

To su prvi logični koraci jer 'entering power saving mode' praktički u 95% slučajeva

nema apsolutno nikakve veze sa samom periferijom odnosno u tvom slučaju monitorom.

Nadalje, to što kažeš da ti 'treba po pola sata da upališ računalo' bi trebao malo bolje

objasniti rječima jer zvuči kao ogroman problem ukoliko se uzme onako kako se pročita na prvu.

BTW, imam isti monitor.

LP.

Something witty.
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
hrza kaže...

Pozz ekipa,

Ajde ti lijepo otvori računalo, izvadi grafičku karticu (ukoliko imaš dedicated PCI) te joj doslovno

ispuši konektor te također ispuši i PCI slot iz koje si je izvadio.

Ukoliko dotična kartica ima 2x DVI konektora, probaj zamijeniti port

te provjeriti sam kabel za znakove oštećenja.

To su prvi logični koraci jer 'entering power saving mode' praktički u 95% slučajeva

nema apsolutno nikakve veze sa samom periferijom odnosno u tvom slučaju monitorom.

Nadalje, to što kažeš da ti 'treba po pola sata da upališ računalo' bi trebao malo bolje

objasniti rječima jer zvuči kao ogroman problem ukoliko se uzme onako kako se pročita na prvu.

BTW, imam isti monitor.

LP.

Pa danas sam najmanje 20x restarto komp te da bi se nakon otrpilike pola sata ukljuci...Stvarno nezna u cemo je problem,a komp ne smijem otvarat jer je jos pod garancijom.Probat cu stura kupit novi dvi kabel pa cemo vidit.Ti nemas sa tim problema?

18 godina
moderator
hrza kaže...
Pa danas sam najmanje 20x restarto komp te da bi se nakon otrpilike pola sata ukljuci...Stvarno nezna u cemo je problem,a komp ne smijem otvarat jer je jos pod garancijom.Probat cu stura kupit novi dvi kabel pa cemo vidit.Ti nemas sa tim problema?

Normalno da nema. Prije kupovine kabela više smisla bi ti imalo da svoj monitor istim kabelom spojiš u drugo računalo pa bi time utvrdio je li problem u tvom monitoru (ako se isto ponaša i spojen na drugo računalo) ili u tvom računalu (ako se na drugom računalu ponaša kako treba). Zamjena kabela će ti pomoći samo i isključivo ako je problem u kabelu. {#}

15 godina
Dell u2312hm problem

Ili ako je komp pod garancijom odnesi na servis. Fino spasi sve dokumente na drugi hdd, vanjski ili di vec, i odnesi na servis. Jer sigurno nije do monitora.

Da je do monitora nebi ti resetira komp svako malo. Nesto drugo je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Zajeb kaže...

Ili ako je komp pod garancijom odnesi na servis. Fino spasi sve dokumente na drugi hdd, vanjski ili di vec, i odnesi na servis. Jer sigurno nije do monitora.

Da je do monitora nebi ti resetira komp svako malo. Nesto drugo je.

Najvjerojatnije nije do monitora, ali ako jest do monitora, onda će platiti nepotrebni servis kompjutera.

12 godina
neaktivan
Dell u2312hm problem

pozdrav svima. nadam se da ce netko vidjet ovu objavu, naime zanima me dali je jos uvijek ovaj dell u2312hm ekran best buy, ulozeno dobiveno, ili se moze naci nesto bolje u rangu cijene do 1500kn, s obzirom da citajuci prethodne teme sa foruma oko 2012-te je bio zasigurno best buy. i zanima me dali ce r9 270 graficku lijepo iskoristit, odnosno prikazat perfformanse te graficke. bio bih zahvalan na odgovoru. hvala {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice