Dead Pixel - Samsung Galaxy S II

poruka: 15
|
čitano: 8.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Primjetio sam ga danas. Na crnoj pozadini je crn, a na bijeloj je plavkasto-zelenkast.

Kakva su iskustva s T-Mobileom i uvažavanjem dead pixela kao grešaka?

Mogu li išta sam učiniti po tom pitanju? Probao sam fixere, kvrckati, ali ništa ne pomaže. He is dead {#}

Stvar koja me opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=EExdBDd0rcA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odnesi telefon u t mobile na reklamaciju ali nemoj samo spominjati mrtvi piksel nego dodaj u nalog da šteka,gubi vezu ponekad,zablokira iznenada i da provjere o čemu se radi jer kao

generalno nisi zadovoljan.

Osoblje sa šaltera će zaprimiti mob i poslati ga dobavljaču pa ćeš za desetak dana dobiti novi.

Provjereno.

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Dead Pixel - Samsung Galaxy S II
batly kaže...

Odnesi telefon u t mobile na reklamaciju ali nemoj samo spominjati mrtvi piksel nego dodaj u nalog da šteka,gubi vezu ponekad,zablokira iznenada i da provjere o čemu se radi jer kao

generalno nisi zadovoljan.

Osoblje sa šaltera će zaprimiti mob i poslati ga dobavljaču pa ćeš za desetak dana dobiti novi.

Provjereno.

dodam cemu?

samo velim da steka i zablokira?

pa hoce to uvazit?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina

Pa neće cura sa šaltera provjeravati ispravnost mobitela.

Zapisat će na nalog to što joj kažeš i poslati ga dobavljaču skupa sa desetcima drugih.

Uz malo sreće dobavljač će ti poslati novi mob jer to tamo ni ne popravljaju.

1 0 hvala 0
15 godina

{#} a ne uvažavaju dead pixel kao kvar?
Nadam se da je tako kako ti kažeš. Vidjet' što ću. Najbolje bi bilo dobiti novoga {#}

A jesi ti to s nekim drugim mobom ili? Vidjet' ću, na šalteru radi obiteljska prijateljica pa ćemo vidjeti što i kako.

17 godina
sudy_freak kaže...

{#} a ne uvažavaju dead pixel kao kvar?
Nadam se da je tako kako ti kažeš. Vidjet' što ću. Najbolje bi bilo dobiti novoga {#}

A jesi ti to s nekim drugim mobom ili? Vidjet' ću, na šalteru radi obiteljska prijateljica pa ćemo vidjeti što i kako.

Ako ti ne prođe pod garanciju, možeš ga probati rješiti s nekim od software-a.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Dead pixel se gotovo nikad ne uvažava kao kvar čak ni na monitorima i televizorima.

Jedino ako ih ima više od neke proizvođačeve kvote onda da,iako ima nekih proizvođača koji daju dead pixel jamstva ali ograničena(LG 72h Dead pixel return)

Ja sam tako dobio novi mod.

Probaj ništa te ne košta.

0 0 hvala 1
15 godina

Probao. Nije stuck pixel, nego dead... Možda nisam s dobrim isprobavao.... Bio na Marketru, skinuo nekoliko aplikacija {#}

17 godina
sudy_freak kaže...

Probao. Nije stuck pixel, nego dead... Možda nisam s dobrim isprobavao.... Bio na Marketru, skinuo nekoliko aplikacija {#}

Ako je baš dead, onda mislim da mu nema pomoći. A ništa, probaj njima odnjeti pa vidi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Jučer bijah u T-Centru. 
Poslan je na servis. Naveden je razlog Mrtav pixel, tako da ćemo vidjeti što će se izroditi {#}

Već mi nedostaje {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

Došao sa servisa.
Priznanli mi dead pixel {#}

Zamijenili ekran, sve u redu. Jedino nešto SIM kartica zeza, ne prepoznaje ju- 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina

Evo danas sam ugledao i ja Dead pixel, šta da ga odnesem na garanciju u tmobile? Koliko si dugo bio bez mobitela? 

I kako si objasnio teti na šalteru? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 21:53 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

Evo danas sam ugledao i ja Dead pixel, šta da ga odnesem na garanciju u tmobile? Koliko si dugo bio bez mobitela? 

Pa budući da je moj slučaj bio davno, ali mislim da to nema veze, objasnio sam tako što sam dao za tako skup mobitel puno novaca i da ima problema s ekranom, bla bla.
Ne sjećam se više.
U biti, pretvaraj se kako nemaš novca za popravak, kako imaš garanciju, budi bezobrazan, ali do određene granice.

EDIT: bio sam bez njega dva puta.
Jednom 10 dana, jednom 6 dana. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 22:23 (sudy_freak).
16 godina
sudy_freak kaže...
ERROR1911 kaže...

Pa budući da je moj slučaj bio davno, ali mislim da to nema veze, objasnio sam tako što sam dao za tako skup mobitel puno novaca i da ima problema s ekranom, bla bla.
Ne sjećam se više.
U biti, pretvaraj se kako nemaš novca za popravak, kako imaš garanciju, budi bezobrazan, ali do određene granice.

EDIT: bio sam bez njega dva puta.
Jednom 10 dana, jednom 6 dana. 

Ok ma moj je star 4 mjeseca a kupljen je u tmobile na produljenju ugovora i danas ugledam ga da je crnkasti, ne vidi se ali ga ja vidim :) Budem otišao tamo i rekao da hoću da se to promijeni. 

Bio si 6dana bez njega? 

Hvala na brzom odgovoru. 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ne sjećam se više.

Nemaš šta objašnjavat i pretvarat se. Garanciju imaš, lcd ne radi kako spada, predaš uređaj i to je to.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice