Crni ekran na laptopu

poruka: 36
|
čitano: 73.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Crni ekran na laptopu
Treba mi hitna pomoc, imam lap top HP pavilion dv7 ovako lap top je radio u ugasio sam ga nakon dva sata sam hteo da ga upalim i nije htro sve upali dugmici lampice sijaju samo ekran crn kako da upalim lap top pomoc hvala unapred

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moze biti da procesor nema kontakt sa maticnom ili da je ekran otisao ili grafa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crni ekran na laptopu

makni bateriju, ponovno stavi, drži zajedno SHIFT, F8 i gumb za paljenje. kojih minutu. zna doći slika. provjereno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dobar dan ovako digo sam vindovs i stim sve drajvere za moj laptop stim da nisam instaliro drajver za grafu i kad instaliram njegovu sve 5restartiram laptop i dodje do ocitavanj vindovsa crna slika i neki dan slucajno uperim fon na ekran kad ono vidi se sve ikonice start nisam mogo verovat kao da je iskljuceno svetlo probo sam i dole kod baterije da vidim dali se nest pojebalo nije sve uredu odem da vidim dali je instalirana grafa i je ali nemam slike na ekranu kad je instaliram dali neko zna takav prob.

0 0 hvala 0
16 godina
koki992 kaže...
.. kad ono vidi se sve ikonice start nisam mogo verovat kao da je iskljuceno svetlo ..

-da, problematična serija/generacija drivera+bios (i prljave igre), kontrast/svjetlina pogrešno postavljeno na nulu.

-probaj Fn tipkama, probaj reset, probaj liveboot.. ponekad mora i flash BIOSa i pogoditi ver.drivera (vjerojatno kod novijeg nema tog problema ali je uvedena razlika ovisno o CPU.. moraš tražiti driver, ne kliknuti prvi ponuđeni..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Crni ekran na laptopu

Imam problema s HP ProBook 6550b. Kod paljenja na hladno (nakon sto je bio iskljucen vise od par sati) ekran je crn. Sve lapice se pale, ventilator radi, ali ne cujem da se OS boota.

Nakon malo nagovaranja (gasenja i paljenja) u nekom trenu pojavi se HP logo i dalje sve radi. Zna netko u cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice