dali je normalno dami cpu usege od 44 do 57 a pf usage na 421 MB
i na speedfane mi pokazuje fan 2280rpm temp 1 35c temp 2 64 c HD0 32 c GPU 38 c znaci tako radi u normalnom radu bez opterecenja kao igre itd samo surfanje po netu thx svima na odg
i na speedfane mi pokazuje fan 2280rpm temp 1 35c temp 2 64 c HD0 32 c GPU 38 c znaci tako radi u normalnom radu bez opterecenja kao igre itd samo surfanje po netu thx svima na odg
Ubijte me ako sam ja 20% ovog posta razumio.
U normalnom radu kažeš, a da li ti rade neki drugi programi u pozadini?
previše je usage cpu-a 57 ako samo surfaš.
koju konfiguraciju imaš, koji OS?
Ta temperatura od 64c je matična ili procesor?
stavi nam sliku iz HWmonitora da vidimo temperature.
temp 2 je matična, točnije northbridge najvjerojatnije. I ne, bez opterećenja to nije ni blizu normalno.
Očisti sve coolere u kompu, zamijeni pastu na CPU i na NB-u ako znaš gdje je i što trebaš napraviti, i nabavi si jedan ili dva ventilatora za ispuh.
edit: na toj slici uopće ne vidim temperaturu proca... dobro, vjerojatno na jezgri nema termometra. tmpin0 ti je proc onda najvjerojatnije, a tmpin1 NB
Nemoj si nabavljati nikakve nove ventilatore ili potrošaće jer ti je napajanje u ku..u. Naponi su ti preniski i svakim dodatnim potrošaćem riskiraš da ti napon još padne i krepa PC
u pc su dva revoltecova fana al najprije daje napojna 90 % jer napojna mi puse previse topal zrak al bas previse topal
THX svima na odg pomogli ste
Sad tek snimih napon. Novo napajanje definitivno