Corsair H50 vasa iskustva.

poruka: 4
|
čitano: 1.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Corsair H50 vasa iskustva

Molim vas pomozite. Zanimaju me vasa iskustva sa navedenim hlađenjem ako ste ga imali prilike isprobati da mi kazete par stvari o njemu. Planiram kupnju novog hladnjaka pa mi je to palo na pamet. Imam s1155 i3 2100 i zanima me kako se navedeno vodeno nosi sa procesorima slicne jacine. Nemora biti samo i7 kao sta u testovima obicno bude. Dali je jako bucno tj dali je pumpa bucna. tesko je naci misljenje nas obicnih korisnika. Pregledao sma dosta testova i svaki ima drugacije rezultate pa bi mi puno znacilo  da netko iz prve ruke objasni. 

Hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Corsair H50 vasa iskustva
sta ce ti h50 za i3 2100 koji se ne moze overclockat jel nije mi jasno prosvijetli me a ak su ti temperature velike onda uzmi neki zracni cooler i nemoj vodono za i3
14 godina
neaktivan
Re: Corsair H50 vasa iskustva

Mozda jednog dana se odlucim kupiti i5 2500k pa cu moci napraviti OC ( Prosvijetljen ),  trenutno je gore i3 . Ljepo sam pitao za misljenje o navedenom hlađenju. 

15 godina
Corsair H50 vasa iskustva.

Ja sam imao H50 sada sam na H70 meni je to mrak ne pokriva mi matičnu znači fino se vidi matična pumpa nije bučna čuje se ali ono mora se čuti da sam na tvom mjestu uzeo bi ga ili čak H70 ili H80 novije generacije 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice