Cooler mi je počeo zujati

poruka: 6
|
čitano: 3.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle,sve mi je normalno radilo,i jednog dana meni neonka zastopa ventilator.I ja ono ok,namjestim neonku, al ono i drugi put zastopa. E sad,ja to ucvrstim selotejpom neonku i onako malo zavrtim cooler sa prstom.

Ono on zuji. Maknem neonku,opet zuji. Probao sam ga i malo "nabiti" , tj. da taj dio gdje su lopatice malo prema naprijed stavim,ali opet zuji. Prošao sam i s prstom ko njegovog radijusa vrtnje,ne vidim nikakvu prepreku,samo zuji.

E sad,to sam ja povezao s ovom neonkom,mozda je ona zastopala,pa se nije mogao vrtjeti,pa je zbog nanesene stete (tj. opterecenja),poceo zujati. E sad,sto da radim? Da probam učvrstiti malo taj cooler ili tako nesto? Na servis ne bih nosio,a novi cooler ne bih kupovao. I oni bi mi na servisu nešto sigurno ušarafili,zašarafili pa bi radilo.

Ideje? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Cooler mi je počeo zujati

Hmm.

1. pitanje: Kako ti je pobogu "neonka" uspjela upasti u ventilator?

2, pitanje: Je li to neonka od ventilatora ili ovakva?

3. pitanje: Nisi podmazivao ventilator?

Ideje:

Vjerojatno je zbog famoznog upada neonke u ventilator došlo do pregrijavanja ventilatora, tj. ležaja i oni su potrpošili svo ulje koje se nalazi ispod naljepnice na staržnoj strani.

Vjerujem da bi prestalo kada bi malo podigao tu naljepnicu i kapnuo 2-4 kapi ulja, može i suncokretovog {#}

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan

Možeš li mi reći gdje se nalazi ta naljepnica. Upala je ta dugačka neonka,jer je bila zaljepljena za onaj plastični dio coolera,ne onaj koji se vrti,nego onaj šro ga drži,tu plastiku. Tako je upala.

I da,ako nemam tu naljepnicu,gdje da onda ulijem ulje to (imam suncokretovog).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aha,kuzim,samo sto cu ja uzet sunckretovo ulje... Hvala puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E a kolko ce trajat to suncokretovo ulje? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: