Molim pomoc oko freezanja u cod4 mp .freezanje se desava neredovito moze biti nekoliko sati od pocetka igre ili nekoliko minuta.
PLs pomozite jer me to nervira !?
Molim pomoc oko freezanja u cod4 mp .freezanje se desava neredovito moze biti nekoliko sati od pocetka igre ili nekoliko minuta.
PLs pomozite jer me to nervira !?
mene nervira kad ljudi ne napisu konfu koju imaju i koje windowse, pa stas.
pocisti komp i stavi nove drivere (ako do sad nisi). ako to ne upali, reinstall igre.
Jesi probao reinstalirat igru?
Jesam probao sam reinstall ali nije pomoglo i imam Intel duo core 2.66,2 gb ram i 8600 gts
Jesam probao sam reinstall ali nije pomoglo i imam Intel duo core 2.66,2 gb ram i 8600 gts
čudi me kako ti se freeza igra,,procesor ti je super a grafička do jaja,,,,probaj spustit rezoluciju sa 2500 na 1400,,,,
kaj sad ti tu glumiš frajera kaj imaš hd 5970? Autor teme ima čisto solidno konfiguraciju za vrtit cod 4 pa i ma high na 1280*1024 sa pristjnim framerateom.
@phenemonen vjerojatno ti si pregrijava proc ili grafa, probaj očistiti komp od prašine i promjeniti pastu na procu i grafi.
čudi me kako ti se freeza igra,,procesor ti je super a grafička do jaja,,,,probaj spustit rezoluciju sa 2500 na 1400,,,,
Gamer37 ti si kreten.
Umjesto da covjeku pomogneš ti odmažeš.....nije on došao tu da mu se smiješ u vezi konfe nego da riješi problem koji ima.