Bučni ventilator od napajanja

poruka: 71
|
čitano: 12.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

imam problem, u kompu mi nesto skljoca/zvecka nezz ni ja kako bi nazvo taj zvuk
nepravilni intervali, nije ventilator iz kompa, nije ventilator s procesora(provjerio), sumnjam na ovaj u napajanju, ali me buni sto je to neravnomjerno lupkanje, udara, onda prestane, onda opet malo brze malo sporije itd

ne znam sta bi moglo biti samo znam da dolazi vise iz zadnjeg dijela kucista, tamo imam to napajanje, i ova 2 ventilatora koja sam pogledo, znali itko sta bi to moglo bit 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

itko?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja znam da bi ti i tenka syebo....isključi ta 2 venta na kućištu i vidi jel ima još buke jer ti ventilatori znaju zahebavat pogotovo ako se nalaze na bočnoj stranici koja je labava......ja znam jer imam i ja takav traktor u kući

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Bučni ventilator od napajanja
kivic15 kaže...

ja znam da bi ti i tenka syebo....isključi ta 2 venta na kućištu i vidi jel ima još buke jer ti ventilatori znaju zahebavat pogotovo ako se nalaze na bočnoj stranici koja je labava......ja znam jer imam i ja takav traktor u kući

nisu, otkrio sam, ventilator u napajanju zeza
malo zvoni, pa onda 20 min ne zvoni, pa onda opet zvoni i tako redom,
otvorio bi napajanje al vjerujem da to nije pametno 

14 godina
protjeran
win4crazzy kaže...
kivic15 kaže...

nisu, otkrio sam, ventilator u napajanju zeza
malo zvoni, pa onda 20 min ne zvoni, pa onda opet zvoni i tako redom,
otvorio bi napajanje al vjerujem da to nije pametno 

iskopcas napajanje, odvrnes 4 sarafa, skines lim u obliku slova "U" odvrnes vent, takoder 4 sarafa, stavis drugi novi, zavrnes i aloha...(jedino neznam kak ti je spojen jel pinom ili zalemljen)lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
neaktivan

dvopinski,je konektor samo pazi na kondenzatore.....

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Imam problem s bučnim ventilatorom napajanja... Nije nepodnošljivo bučan, nije pokvaren, samo je najbučnija komponenta u kučištu i htio bih ga zamjeniti. Sama zamjena mi ne prestavlja problem ali mi treba preporuka ventilatora.

Napajanje je kao u ovom članku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 19:22 (display name ivo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Preporuka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

otvoriš napajanje ..uzmeš mjere...odeš i kupiš novi ventilator pa zamjeniš ( usput ispušeš prašinu koja se možda nakupila ).

14 godina

120mm ventilator je ali brine me da ne uzmem nešto preslabo pa da ne hladi dovoljno a opet htio bih da bude što tiši.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice