BSOD novi build

poruka: 3
|
čitano: 1.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
BSOD novi build

Novi build mi sve cesce i cesce baca BSOD

Novi build (Moj PC) - na SATA WD2000JD je instalacija Win7 Pro x64, uz njega su bila jos dva WD IDE od po 80 GB (WD800JB). Sustav je bio dosta nestabilan ali prakticki na random, nikako otkrit di je frka. Savrseno radi i onda odjednom krepa neovisno o tome sta se na njemu radi. Odvrtio sam Prime oko 3 sata i CPU temperatura nije isla iznad 56 pa sam zakljucio da nije on, istestirao sam graficku u Furmarku ali samo pola sata (malo me frka, cuo sam da ih zna sprzit) i isto je prosla, Memtest mi je isto prosao sva 4 GB memorije bez problema pa pretpostavljam da je neki od ovih IDE starih krkana problem. Jel to realno ili da trazim dalje? Napajanje sumnjam da je problem s obzirom da nije bas srot.

Zadnji BSOD je interpretiran preko 

NirSoft BlueScreenViewer-a i ispis je u prilogu.

Jos uvijek sumnjam u diskove, vec prije su radili probleme pa ih trenutno pregledavam sa WD DLGDIAG-om ali ako nisu oni sta bi moglo biti?

BSOD info BSOD info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BSOD novi build

mislim da su ti diskovi ok ovde je opis sta je to uopce ntoskrnl.exe http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_NT_kernel

mislim da ti win u k.. il te pak procesor hebe

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: BSOD novi build

Tnx, ali mislim da je problem bio u onoj komponenti koja je uvijek najslabija - useru glupom ko noc {#}

Dignuo sam memoriju na 800 MHz (Auto vozi na 667) i voltazu na 2.1V i izgleda da je bilo nestabilno, ploca je jednostavno preslaba i choke point je. Isao sam ponovno odvrtit Memtest i na drugom passu mi je cijeli drugi keks davao errore, njih par tisuca {#}

Vratio sam sve na stock i sad je prosao cijeli drugi pass bez problema, pustit cu ga jos 8 komada, ali mislim da sam rijesio problem.

Hvala jos jednom. Kad potvrdim da je stvarno sve ok moze lock {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice