Brisanje drugog xp-a na istoj particiji

poruka: 7
|
čitano: 2.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

windows xp mi se rusio cim se logiram pa sam instaliro jos jedan na istoj particiji (C:)

Ovaj novi xp normalno radi ali sad imam sljedeci problem

na C: je ostalo jos samo 500Mb  a C: je ukupno 40GB.

kada kliknem na C: , oznacim sve foldere i datoteke (sa select all-znaci i hidden) kaze da su 10GB sto znaci da skoro 30GB izgubilo u magli.

Znaci na C; se sada vidi windows i windows.0 (to je ovaj novi)-stari neda da obrisem iz explorera!

Kako da iskopam sad onih 30Gb koji su nestali!!!

kontam da je mozda sistem restore pojeo ali probo sam iskljucit i nema promjene.

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Brisanje drugog xp-a na istoj particiji
skip kaže...

windows xp mi se rusio cim se logiram pa sam instaliro jos jedan na istoj particiji (C:)

Ovaj novi xp normalno radi ali sad imam sljedeci problem

na C: je ostalo jos samo 500Mb  a C: je ukupno 40GB.

kada kliknem na C: , oznacim sve foldere i datoteke (sa select all-znaci i hidden) kaze da su 10GB sto znaci da skoro 30GB izgubilo u magli.

Znaci na C; se sada vidi windows i windows.0 (to je ovaj novi)-stari neda da obrisem iz explorera!

Kako da iskopam sad onih 30Gb koji su nestali!!!

kontam da je mozda sistem restore pojeo ali probo sam iskljucit i nema promjene.

hvala

Lijepo ti to sve obriši pa sve ponovo i bez brige si.

Valentin
16 godina
neaktivan

mo noo brisat sve -to je zadnja opcija al kontam da se moze samo stari win obrisat sam neznam zas neda brisat iz explorera

16 godina

Čekaj,tebi se sruše windowsi i ti na istoj partciji instaliraš nove umjesto da prije toga formatiraš particiju ili pokušaš repair opcijama oživiti stari? Kakav je to harakiri...{#}

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma shebo sam znam .. ustvari sam planiro repair ali nije nudio uopce - mozda zato sto je taj windows CD neki piratski (OEM crystal windows) ...i sumnjo sam u ispravnost istog cd-a zato i nisam formatiro neg pustio da instalira do kraja a onda se ispostavilo da je Cd ok i sad novi windows radi za 5 samo treba stari obrisat

probao sam ovako ali neda da brisem ...ima ko ideju zasto neda ?

14 godina
protjeran

cudno da ne radi i to jos po MICROSOFTOVIM uputama. jesi siguran da si sve napravio ispravno??

Zašto ovo čitaš???
16 godina
neaktivan

Rjesio sam

nemoze se obrisat jer je zakljucan. Skinio program "unlocker"  ,s njim sredio otkljucavanje i onda obriso. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice