Asrock n68c gs fx (problem sa procesorom)

poruka: 7
|
čitano: 1.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

pozz ekipa... dakle imam problem sa procesorom...izbacuje mi svako par min blue screen. Zamjenio sam stari procesor amd athlon 64x2 2.60ghz sa novim (polovnim) athlon 64x2 6000+(3.0 ghz)

Stavio sam novu pastu temperature su ok... srusio sam windows i sa novim procesorom install novi win a prije toga sam izvadio bateriju i ram na par min...

bios je updatean i svi drajveri takodjer.... neznam stvarno sta da radim...mozda sam dobio "macka u vreci " ili je neki drugi problem stvarno neznam sta cu...

evo slika sta tocno pise na blue screen...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Asrock n68c gs fx (problem sa procesorom)
podra94 kaže...

pozz ekipa... dakle imam problem sa procesorom...izbacuje mi svako par min blue screen. Zamjenio sam stari procesor amd athlon 64x2 2.60ghz sa novim (polovnim) athlon 64x2 6000+(3.0 ghz)

Stavio sam novu pastu temperature su ok... srusio sam windows i sa novim procesorom install novi win a prije toga sam izvadio bateriju i ram na par min...

bios je updatean i svi drajveri takodjer.... neznam stvarno sta da radim...mozda sam dobio "macka u vreci " ili je neki drugi problem stvarno neznam sta cu...

Jesi li ponovo postavio BIOS kako je bio ranije (Npr. SATA mod ili frekvenciju i latencije memorije)? Jesi li vratio memoriju u iste utore u matičnoj ploči?

15 godina
neaktivan

Više vuče na sw, driveri problem.. Najjednostavnije skinuti neku distribuciju linuxa i bootati. Ako je ok onda nije hw problem ;)

15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
podra94 kaže...

Jesi li ponovo postavio BIOS kako je bio ranije (Npr. SATA mod ili frekvenciju i latencije memorije)? Jesi li vratio memoriju u iste utore u matičnoj ploči?

Kako bi inače mogao instalirati OS..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 10:20 (buggie).
16 godina

-nije instalirao OS... nego je u instalaciji došlo do greške.

uzroci, neispravan HW, postavke, requirementsi, hlađenje, napajanje, kontakti... kvar je normalna posljedica dok se za cpu nit ne zna jel ispravan..

npr moguće da je cpu-mbo pregorio kod zamijene jer nije resetirao postavke PRIJE paljenja izmjenjene konfiguracije ...

uz to mogućnost neispravnog medija, yogurta itd...

samo 100% ispravno, podešeno, kompatibilno, radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

-nije instalirao OS... nego je u instalaciji došlo do greške.

uzroci, neispravan HW, postavke, requirementsi, hlađenje, napajanje, kontakti... kvar je normalna posljedica dok se za cpu nit ne zna jel ispravan..

npr moguće da je cpu-mbo pregorio kod zamijene jer nije resetirao postavke PRIJE paljenja izmjenjene konfiguracije ...

uz to mogućnost neispravnog medija, yogurta itd...

samo 100% ispravno, podešeno, kompatibilno, radi.

Kaže " bios je updatean i svi drajveri takodjer."

15 godina
neaktivan
buggie kaže...
phoenix2003 kaže...

Kako bi inače mogao instalirati OS..

Pa mogao bi, zašto da ne? Nisam jednom vidio random BSOD kojeg je uzrokovao nepravilno podešen RAM. Obzirom da je čaprkao po BIOS-u, mislim da bi ga trebao prvo ispravno podesiti i ručno postaviti vrijednosti RAM-a ( koje je trebao vratiti u utore u kojima su i bili ).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice