Pozdrav svima,novi sam na forumu i trebao bi vasu pomoc
uglavnom nedavno sam kupio polovnu maticnu plocu asrock 870 e3,preko oglasa ,tocnije njuskala .Zelio sam preci sa ddr2 i svoje stare maticne biostar a770 a2g+ na novu maticnu i ddr3 ram-e,ukratko to je razlog kupovine. DDR3 ram-e sam kupio nove u linksu,dok je maticna polovna ,tako da sam odma iskljucio mogucnost neispravnih ram-a.
Kada sve pospajam na tu "novu" maticnu plocu nema slike,sasvim sam siguran da su svi ostali dijelovi ispravni jer mi sve skladno radi na staroj.
Pokusao sam upalit bez ram-a ,nema nikakvih zvucnih signala,probao sam ubacit samo jedne rame-opet ne radi,kombinirat ram-e - ne radi,ručno premjestit jumpere-ne radi,izvadit bateriju i ubacit nakon nekog vremena - ne radi,promijenit bateriju -ne radi...
Maticna prikazuje brojke u kutu, ima mr. debug,prikaze broj D7 ,u guidu od maticne pise pod D7 :restore CPUID value back into register.The bootblock-Runtime interface module is moved to system memory and control is given to it.Determine whether to execute serial flash.
Zanima me da li sam p**usio 500 kn ili sam nesto izostavio ....
inace ostali dijelovi su
tagan bz 800 w napajanje
4870 x2 2 gb-a graf
1 tb hard
G.Skill ddr3 1600 mhz 2x2 ram-i
CPU AMD Athlon II X4 640
Postovani forumasi nadam se da nisam prekrsio neka pravila foruma iznenada se registrirajući i odma postavljajući ovu temu..
hvala unaprijed !