Ovako prije neki dan brat mi je igrao pes 2006 , i minimizirao je pes i otisao upalit youtube kad se vratio u pes pojavilo mu se par crta bijelih i crnih, resetirao je komp ali opet i ja sam poslije dosao i upalio si kanter u njemu isto na desktopu mi se to ne pojavljuje a kada sam probao sa atitraytoolom pogledat jesu artefakti pocelo je pistit taj program a u opcijama je nareden da ako ima artefakta da pocne pisatat , ocistio sam cijeli komp temperatura mi je uvijek ista, a driveri su reinstalirani par puta , vjerojatno je problem grafa?!, kada mi se pali komp isto imaju te bijele crte i to ali kad dodem na desktop nema ih samo u igricama, komp mi je star 8godina , ddr 256mb ram , grafa 128mb sappire radeon 9600,win xp, do sada nije bilo takvih problema , hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako su ti sve druge opcije iskljucene, graficka pravac pecnica.
Koje bi trebale bit iskljucene? :D mislim da nema nista vise?mozda zna neko sta je jos problem monitor mozda ili nesto ?napajanje mi je 400
Posto garanciju nemas, a artefakti su znak da sa grafickom nije nesto u redu, jedino sto bi po meni sad mogao uraditi je ispeci.
Sacekaj jos malo da se javi neko iskusniji u svakom slucaju.
Pošto sam imao isti problem sa grafičkom mogu ti samo reći da punodrugih opcija nemaš..
Uglavnom nakon što su se na mojoj 9800 pojavili artefakti van garancijskog roka, a sve ostale šanse za poravak su bile isključene jedino kaj mi je preostalo je bilo pečenje.
I nakon pečenja grafa uredno proradila međutim na određeno vrijeme pa su se opet pojavili artefakti. I tako nakon prvog pečenja radila je oko mjesec dana prije nek je pukla pa sam je opet ispekao i opet je proradila al nekih par dana kraće.
Šest pečenja kasnije odustao sam kupivši novu grafu al ova stara još uvijek radi al nema smisla peći je svakih par dana. Bilo kak bilo imaš tu na forumu temu i samo prati korake koji ti se opisuju i nebi trebalo biti problema.