Android kamera kao novi hardware u device manageru

poruka: 2
|
čitano: 682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Android kamera kao novi hardware u device manageru

Pozdrav svima.
Trebao bih pomoć oko spajanja kamere s mobitela na laptop. Zanima me može li win 10 u device manageru prepoznati android kameru kao novi hardware? 
Naime, treba mi kamera (koja bi bila okrenuta prema školskoj ploči, pa mi kamera laptopa u ovom slučaju ne znači ništa) za streaming predavanja preko aplikacije Zoom (tko nije upoznat s aplikacijom Zoom - ukratko:može se share-ati zaslon laptopa i u isto vrijeme streamati preko web kamere). Znam da se može streamati tako da se kamera s mobitela postavi kao IP kamera, ali tada moram preko Zoom aplikacije share-ti zaslon  IP stranice (a to mi ne odgovara jer share-anje zaslona koristim za powerpoint prezentaciju). 
Ako bih uspio dobiti da mi win10 prepozna kameru s mobitela kao posebni (novi) hardware tada bih mogao share-ti zaslon za prezentaciju, a mobitel koristiti za stream-anješkolske ploče (bez da stalno mjenjam strema-nje zaslona s prezentacije i stream-anje IP adrese od kamere za mobitel). Vjerujem da je dosta zbunjujuće, ako treba dodatnih pojašnjenja pitajte pa ću se potruditi objasniti što zapravo trebam :)

Da pojednostavim na kraju, pitanje glasi: može li windows prepoznati kameru s mobitela kao novi hardware?

Unaprijed hvala! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 22:36 (daariioo08).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Android kamera kao novi hardware u device mana

Nije ti ni potrebno da ti windows prepozna mobitel kao web kameru, kad imaš programe koji mogu od IP kamere napraviti virtualnu web kameru: ManyCam, Safire, Ezviz.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice