Pozdrav svima.
Trebao bih pomoć oko spajanja kamere s mobitela na laptop. Zanima me može li win 10 u device manageru prepoznati android kameru kao novi hardware?
Naime, treba mi kamera (koja bi bila okrenuta prema školskoj ploči, pa mi kamera laptopa u ovom slučaju ne znači ništa) za streaming predavanja preko aplikacije Zoom (tko nije upoznat s aplikacijom Zoom - ukratko:može se share-ati zaslon laptopa i u isto vrijeme streamati preko web kamere). Znam da se može streamati tako da se kamera s mobitela postavi kao IP kamera, ali tada moram preko Zoom aplikacije share-ti zaslon IP stranice (a to mi ne odgovara jer share-anje zaslona koristim za powerpoint prezentaciju).
Ako bih uspio dobiti da mi win10 prepozna kameru s mobitela kao posebni (novi) hardware tada bih mogao share-ti zaslon za prezentaciju, a mobitel koristiti za stream-anješkolske ploče (bez da stalno mjenjam strema-nje zaslona s prezentacije i stream-anje IP adrese od kamere za mobitel). Vjerujem da je dosta zbunjujuće, ako treba dodatnih pojašnjenja pitajte pa ću se potruditi objasniti što zapravo trebam :)
Da pojednostavim na kraju, pitanje glasi: može li windows prepoznati kameru s mobitela kao novi hardware?
Unaprijed hvala! :)